Három pontért utazik a DPASE

spigott - 2021. október 10. 7:31

A Gerjéni SK otthonában nyújtaná tovább veretlenségi szériáját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután három órától.

Kép: DPASE-archív

Tíz mérkőzést követően veretlenül, hét győzelemmel és három döntetlennel áll az NB III Közép Csoportjának harmadik helyén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, melynek mindössze egyetlen pont a hátránya a listavezető Makó mögött. Varga Balázs együttese legutóbb bő fél órát emberhátrányban futballozva győzte le 2-1-re az ESMTK gárdáját, s erre, mármint a győzelemre készül a sorozat újabb fordulójában is, melyet a Gerjéni SK otthonában vív meg ma délután három órától.

Együttesünk mai vetélytársa a Tolna megyei pontvadászat megnyerésével jutott fel idén az NB III-ba, ahol tíz találkozót követően három győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel áll a tabella tizenhatodik helyén. Buzás Attila csapata jól kezdte a szezont, öt fordulót követően még ott volt az élmezőnyben, ám a legutóbbi öt játéknapon rendre pont nélkül maradt.

Ugyan a tabellán elfoglalt helyezések és a mutatott forma alapján egyértelműen a mieink számítanak a mai összecsapás esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy könnyelművé tegye labdarúgóinkat, akik egy rendkívül motivált, javítani vágyó ellenfélre számíthatnak. Ugyan az ESMTK elleni találkozón kiállított Villám Balázs nem áll a csapat rendelkezésére, a cél nem lehet más, mint a három pont megszerzése, s ha együttesünk hozza az elmúlt hetekben látott hozzáállását és formáját, akkor tovább nyújthatja veretlenségi sorozatát.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: folytatódik a felkészülés

DSTV: folytatódik a felkészülés

2022. jan. 27.

Bár a DKSE tornászai más-más elképzelésekkel és célkitűzéssel kezdték meg a téli munkát, mindenki a lehető legtöbbet szeretné kihozni a lehetőségeiből. Hangkép.

Szoros sikerrel maradtak az élen

Szoros sikerrel maradtak az élen

2022. jan. 27.

Egy lőtt gól is elég volt a Worm Angels jégkorongozóinak ahhoz, hogy győzelemnek örülhessenek a Szegeden lejátszott OB II-es bajnokin.

Döntetlen Bicskén is

Döntetlen Bicskén is

2022. jan. 27.

Csak a helyzetek kihasználásával volt gondja a Dunaújváros PASE labdarúgóinak a Bicskei TC elleni felkészülési találkozón.

Remek siker és továbbjutás a kupában

Remek siker és továbbjutás a kupában

2022. jan. 26.

Óriásit küzdve aratott 28-26-os győzelmet az MTK elleni kupamérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a sportcsarnokban ma délután.

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

Könnyed győzelemmel maradtak az élen

2022. jan. 26.

Minden harmadot megnyerve aratott ötgólos sikert legutóbbi bajnoki mérkőzésén az Angels női jégkorong csapata.

Kupafeladatok előtt a Kohász

Kupafeladatok előtt a Kohász

2022. jan. 26.

Még mindig nem teljes kerettel, de a továbbjutás reményében várja az MTK elleni hazai kupameccset a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese.

Nagy csaták a grundbirkózásban

Nagy csaták a grundbirkózásban

2022. jan. 25.

Két korosztályban, összesen tizennyolc csapat vett részt a grundbirkózók Országos Elődöntőjének mezőfalvi megméretésén.