Három pontért utazik a DPASE

spigott - 2021. október 10. 7:31

A Gerjéni SK otthonában nyújtaná tovább veretlenségi szériáját a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata ma délután három órától.

Kép: DPASE-archív

Tíz mérkőzést követően veretlenül, hét győzelemmel és három döntetlennel áll az NB III Közép Csoportjának harmadik helyén a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, melynek mindössze egyetlen pont a hátránya a listavezető Makó mögött. Varga Balázs együttese legutóbb bő fél órát emberhátrányban futballozva győzte le 2-1-re az ESMTK gárdáját, s erre, mármint a győzelemre készül a sorozat újabb fordulójában is, melyet a Gerjéni SK otthonában vív meg ma délután három órától.

Együttesünk mai vetélytársa a Tolna megyei pontvadászat megnyerésével jutott fel idén az NB III-ba, ahol tíz találkozót követően három győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel áll a tabella tizenhatodik helyén. Buzás Attila csapata jól kezdte a szezont, öt fordulót követően még ott volt az élmezőnyben, ám a legutóbbi öt játéknapon rendre pont nélkül maradt.

Ugyan a tabellán elfoglalt helyezések és a mutatott forma alapján egyértelműen a mieink számítanak a mai összecsapás esélyeseinek, ám ez nem szabad, hogy könnyelművé tegye labdarúgóinkat, akik egy rendkívül motivált, javítani vágyó ellenfélre számíthatnak. Ugyan az ESMTK elleni találkozón kiállított Villám Balázs nem áll a csapat rendelkezésére, a cél nem lehet más, mint a három pont megszerzése, s ha együttesünk hozza az elmúlt hetekben látott hozzáállását és formáját, akkor tovább nyújthatja veretlenségi sorozatát.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.