Új listavezető az élvonalban

spigott - 2021. október 6. 7:30

Szoros győzelemmel állt a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályának élére a címvédő Karmacsi Autó FC együttese.

Kép: DLSZ/Ihász Martin

A MezDepo I. osztályban egy, míg a Campusban két összecsapással kezdődött meg a kispályás városi labdarúgók bajnokságainak újabb fordulója. Az élvonalban a címvédő Karmacsi Autó FC a negyedik SZP-Asztalos ellen lépett pályára a DLSZ Arénában, s Ivacs Gábor három találatának köszönhetően végül 4-2-es győzelmet aratva gyűjtötte be a három pontot, amivel át is vette a vezetést a MezDepo I. osztályban.

A Campus osztály kedd esti találkozóin először a Gyalog Galopp és a Fast Fox együttesei mérték össze egymással erejüket, s a nagy küzdelem végül az utolsó percben dőlt el, ugyanis 2-2 után a harmadik gólját jegyző Huber Balázs kicsikarta a csapata számára a győzelmet, amivel a Gyalog Galopp fel is jött a tabella negyedik helyére.

Komoly csatát hozott a Multisteel Hungary és a PW-Shield találkozója is, melyen utóbbi 1-4-es hátrányból még ki tudott egyenlíteni, ám Németh Lászlóék újabb 3-0-s rohamára már nem volt válasza, így a Multisteel végül 8-6-os sikert aratva lépett fel a bajnoki tabella második pozíciójába.

MezDepo I. osztály
Karmacsi Autó FC – SZP-Asztalos SE 4-2 (3-1)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 13 pont, 2. Fejó Therm Kft. 10 pont, 3. Dunaferr 7 pont, 4. SZP-Asztalos SE 4 pont, 5. Ködi Generál Kft. 4 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 7. Szil-Ker Ablak 0 pont.

Campus osztály
Gyalog Galopp – Fast Fox 3-2 (1-1)
Multisteel Hungary – PW-Shield Kft. 8-6 (5-3)

A Campus II. osztály állása: 1. Maradék 15 pont, 2. Multisteel Hungary 12 pont, 3. Varázs Kép 10 pont, 4. Gyalog Galopp 10 pont, 5. PW-Shield Kft. 8 pont, 6. Tízpróbások 7 pont, 7. Fast Fox 7 pont, 8. FC APR-Tech 4 pont, 9. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 10. Irapuato 0 pont, 11. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Megszakadt a DPASE jó sorozata

Megszakadt a DPASE jó sorozata

2021. okt. 17.

Először maradt pont nélkül a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata az idei bajnokságban, miután hazai környezetben szenvedett 2-1-es vereséget a Balassagyarmat gárdájától.

Gálaversennyel ünnepeltek a tornászok!

Gálaversennyel ünnepeltek a tornászok!

2021. okt. 17.

Remek eredményeket értek el a DKSE ifjú sportolói a dunaújvárosi tornacsarnokban megrendezett jubileumi gálaversenyen, melyen a 8 és 13 év közötti leány tornászok bizonyíthatták tudásukat. (Galériával)

Biztosan tovább a kupában

Biztosan tovább a kupában

2021. okt. 17.

A Worm Angels jégkorongozói hét, a Dunaújvárosi Acélbikák nyolc gólt szerezve jutottak be a Magyar Kupa következő körébe.

Fájó hazai vereség!

Fájó hazai vereség!

2021. okt. 16.

A második felvonásban sokkal élesebb Siófok hatgólos győzelemmel szomorította a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia drukkereit a két csapat ma délutáni összecsapásán.

Élesedő harc a dobogóért

Élesedő harc a dobogóért

2021. okt. 16.

A Varázs Kép és a Tízpróbások csapatai örülhettek győzelemnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának pénteki játéknapján.

Visszatérnének a győzelem útjára

Visszatérnének a győzelem útjára

2021. okt. 16.

A felemás bajnoki kezdés után elszántan, a siker reményében várja a Siófok elleni hazai bajnokit a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

Carissa Kupa: várják a felterjesztéseket

Carissa Kupa: várják a felterjesztéseket

2021. okt. 15.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség október 31-éig várja azon szervezetek, vagy magánszemélyek felterjesztését, akiket támogatni tudnak a XIX. Carissa Kupa bevételével.