Varga Balázs büszke a csapatára

spigott - 2021. október 4. 19:00

A szurkolók is egyre nagyobb létszámban látogatják a Dunaújváros PASE labdarúgóinak hazai mérkőzéseit.

Főoldali és belső kép forrása: DPASE/Anda Fábián

Mint arról beszámoltunk, óriási csatában, a meccs utolsó harmadát emberhátrányban játszva aratott 2-1-es sikert az ESMTK elleni vasárnapi bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely kilenc fordulót követően hat győzelemmel és három döntetlennel áll a bajnoki tabella harmadik helyén, mindössze egyetlen egységgel lemaradva a listavezető Makó gárdájától.

Érthetően elégedetten is értékelte játékosai teljesítményét Varga Balázs vezetőedző, akit arra kértünk, tekintsen vissza a vasárnap délutáni szép győzelemre:

– Nagyon örültünk a győzelemnek, nagyszerű csapatom van, le a kalappal a játékosok előtt, harmincöt percen át tíz emberrel futballozni, gólt rúgni és nyerni nem kis feladat volt. Remek közönségünk is volt, jó, hogy kicsit emelkedett is a nézőszámunk, ők is kellettek ahhoz, hogy ilyen szinten tudjunk maradni. Örülök a veretlenségünknek, boldogok vagyunk. Pedig az ESMTK egy nagyon egységes, szervezett csapat, az előző kilenc fordulóban ötször gólt sem kaptak, tehát ez a két rúgott gól igen jó teljesítmény ellenük. Masszívak, stabilak, lehetett látni, hogy vannak erősségeik. Nehéz meccs volt, az első félidőben nem játszottunk jól, de mégis volt három-négy komoly gólhelyzetünk, melyekből nem tudtunk mindent belőni. A folytatásban a kiállítás sorsdöntő volt, vissza kellett húzódnunk, nem ez az alapjátékunk, de hősiesen védekeztünk, volt egy-egy ellentámadásunk, gólt is szereztünk, szóval büszke vagyok a csapatra.

A rovat további hírei: Sport

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.