Apa-fia párharc Kecskeméten

spigott - 2021. november 27. 17:17

Idegenben, a Kecskemét otthonában folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Kép: DO-archív

Felvillanásai ugyan akadtak, ám továbbra sem sikerült még pontot, pontokat szereznie a DKSE felnőtt röplabda csapatának az Extraliga 2021/2022-es kiírásában. Tomanóczy Tibor együttese jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, s bár vasárnapi ellenfele, a Kecskemét sem parádézik idén, így is egyértelműen a házigazdák lesznek a két gárda kecskeméti összecsapásának esélyesei. A vasárnap este hat órakor kezdődő találkozó előtt ugyanis a házigazdák a hatodik helyen állnak a bajnokságban úgy, hogy eddigi hat meccsükön nyolc pontot szereztek.

Ez lehetett volna persze több is, ám hiába győzte le a Kaposvár gárdáját a kecskeméti alakulat, a meccs második szettjében több légiósa volt a pályán annál, amit a szabályok megengednek, így a kaposváriak megóvták az összecsapást, melynek három pontját 3-0-s végeredménnyel meg is számukra ítélte a szövetség versenybizottsága. Ilyen előzmények után a kecskemétiek célja nem is lehet más, mint a három pont otthon tartása, míg a mieink természetesen abban bíznak, hogy sikerül megnehezíteniük vetélytársuk dolgát.

A remek légiósokkal és magyar játékosokkal felálló Kecskemétben több volt dunaújvárosi játékos is szerepel, a Gebhardt-testvérek, Áron és Norbert mellett az idei szezontól a KRC-t erősíti vezetőedzőnk fia, Tomanóczy Bálint, aki először lép pályára úgy az Extraligában, hogy édesapja együttese ellen kell mindent elkövetnie csapata sikeréért.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.