Apa-fia párharc Kecskeméten

spigott - 2021. november 27. 17:17

Idegenben, a Kecskemét otthonában folytatja az Extraliga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.

Kép: DO-archív

Felvillanásai ugyan akadtak, ám továbbra sem sikerült még pontot, pontokat szereznie a DKSE felnőtt röplabda csapatának az Extraliga 2021/2022-es kiírásában. Tomanóczy Tibor együttese jelenleg a tabella nyolcadik helyén áll, s bár vasárnapi ellenfele, a Kecskemét sem parádézik idén, így is egyértelműen a házigazdák lesznek a két gárda kecskeméti összecsapásának esélyesei. A vasárnap este hat órakor kezdődő találkozó előtt ugyanis a házigazdák a hatodik helyen állnak a bajnokságban úgy, hogy eddigi hat meccsükön nyolc pontot szereztek.

Ez lehetett volna persze több is, ám hiába győzte le a Kaposvár gárdáját a kecskeméti alakulat, a meccs második szettjében több légiósa volt a pályán annál, amit a szabályok megengednek, így a kaposváriak megóvták az összecsapást, melynek három pontját 3-0-s végeredménnyel meg is számukra ítélte a szövetség versenybizottsága. Ilyen előzmények után a kecskemétiek célja nem is lehet más, mint a három pont otthon tartása, míg a mieink természetesen abban bíznak, hogy sikerül megnehezíteniük vetélytársuk dolgát.

A remek légiósokkal és magyar játékosokkal felálló Kecskemétben több volt dunaújvárosi játékos is szerepel, a Gebhardt-testvérek, Áron és Norbert mellett az idei szezontól a KRC-t erősíti vezetőedzőnk fia, Tomanóczy Bálint, aki először lép pályára úgy az Extraligában, hogy édesapja együttese ellen kell mindent elkövetnie csapata sikeréért.

A rovat további hírei: Sport

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

Peking 2022: doppingügyek, jogi viták rendezése helyben

2022. jan. 22.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS)  Pekingbe telepített két ideiglenes részleget fog működtetni a februári téli olimpia teljes ideje alatt, hogy helyben rendezze a felmerülő dopping- és jogi ügyeket.

Idegenben javíthat a DFVE

Idegenben javíthat a DFVE

2022. jan. 22.

A tabellán utolsó előtti Tatabánya vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

DSTV: készülnek a kajak-kenusok

2022. jan. 21.

A dunaújvárosi kajak-kenusok tavaly novemberben kezdték meg a téli felkészülést, és a sportolók egytől-egyig a fejlődés reményében vágtak bele az edzésekbe. Hangkép.

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

Kihirdették a magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatot

2022. jan. 21.

Az éremszerzési esélyek miatt védettséget élvező Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Krueger John-Henry és Jászapáti Petra mellett Nógrádi Bence, Varnyú Alex és Kónya Zsófia került a februári, pekingi téli olimpián szereplő magyar rövidpályás gyorskorcsolya csapatba.

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

Jégpályák Éjszakája Dunaújvárosban is

2022. jan. 21.

A helyi jégcsarnok is várja a korcsolyázás és a jeges kihívások kedvelőit a Jégpályák Éjszakáján, szombaton délután fél öttől egészen este tizenegy óráig.

Egy ide, egy oda

Egy ide, egy oda

2022. jan. 20.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán nyertek, míg az ifik szoros meccsen vereséget szenvedtek a Győr elleni korosztályos bajnoki találkozón.

Szoros vereség a címvédőtől

Szoros vereség a címvédőtől

2022. jan. 20.

Minden harmadban egy gólt kapva szenvedett vereséget a KMH elleni fővárosi rangadón a Worm Angels jégkorong csapata.