Hazai rangadó vár a Kohászra

spigott - 2021. november 5. 7:31

Az MTK elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese szombaton délután öt órától.

Kép: DO-archív

Négy vesztes találkozó után örülhetett végre győzelemnek a bajnokság legutóbbi fordulójában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női csapata, mely Érden törte meg rossz sorozatát a pontvadászat legutóbbi fordulójában, s idei harmadik sikere után a tabella nyolcadik helyéről várja a sorozat folytatását. Mely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis szombaton délután öt órától a jó erőkből álló MTK gárdája látogat a Dunaújvárosi Sportcsarnokba.

Együttesünk hétvégi vetélytársa felemásan kezdte az idei szezon, két győzelem mellett két döntetlen és két vereség az idei mérlege, így a mieinkhez hasonlóan hat szerzett ponttal áll a bajnokságban úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott az akadémistáknál. Golovin Vlagyimir együttesének egyik erőssége a gyors játék, erre külön készülnek kézilabdázóink, s mint azt Vágó Attila vezetőedző elárulta, harcos játékkal szeretnék itthon tartani a két bajnoki pontot a szombati összecsapáson is.

– Az előző fordulók eredményei után nagyon jól jött számunkra az Érden aratott fontos győzelem, s bár már előtte a Fradi ellen is voltak jó jelek, szerencsére Érden már a két pontot is meg tudtuk szerezni. Az MTK egy nagyon jó csapat, komoly átlövő és irányító sorral, erősségük gyors lerohanások és a gyors középkezdés utáni gólok, ezekre sokat készülünk, hogy megpróbáljuk lelassítani a játékukat. Az elmúlt két mérkőzésünk küzdőszellemét, harcosságát, ha ki tudjuk hozni a pályára, akkor itthon tudjuk tartani a két pontot, ez a célunk is.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.