Kemény meccs vár a Mihók-csapatra

spigott - 2021. november 13. 7:30

A bajnoki élmezőnyhöz tartozó BVSC otthonában méreti meg magát a DFVE felnőtt női vízilabda csapata az OB I-es pontvadászat hatodik fordulójában.

Kép: DO-archív

Öt mérkőzést követően öt győzelemmel áll a bajnoki tabella élén a DFVE felnőtt női vízilabda csapata, mely a pontvadászat legutóbbi fordulójában nagyon sima, 19-4-es győzelmet aratott a Szentes ellen, igaz az ellenfél védelmében hozzá kell tenni azt is, hogy sérülések és betegségek miatt erősen tartalékos összeállításban ugrott a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda medencéjébe Matajsz Márk együttese. A magabiztos, szép siker után sem pihenhettek azonban sokat vízilabdázóink, akikre ma már újabb feladat vár, ugyanis délután három órától a BVSC otthonában játszanak rangadót Gurisatti Grétáék.

Egyértelműen a Mihók-csapat fővárosi fellépése jelenti ezúttal a forduló rangadóját, ugyanis a "vasutasok" a mieinkhez hasonlóan kezdték az idei szezont, elő négy meccsüket megnyerték, ugyanakkor a legutóbbi fordulóban a szintén hibátlan Ferencváros otthonában az utolsó másodpercekben szerzett góllal tudtak 12-12-es döntetlent elérni. Utóbbi eredmény is mutatja, hogy egy remek csapat ellen kell megméretnie magát vízilabdázóinknak ma délután. A legutóbbi fordulókban már támadásban és védekezésben is jól teljesítő Mihók-gárda természetesen a siker reményében ugrik medencébe a fővárosban is, s amennyiben mindenki tudja hozni önmaga legjobbját, úgy a hatodik forduló után is megmaradhat a mieink hibátlan bajnoki mérlege.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.