Könnyed Dunaferr-siker

spigott - 2021. november 12. 12:12

Nem okozott gondot a három pont megszerzése a Dunaferr csapatának a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának csütörtöki játéknapján.

Kép: DO-archív

Egy összecsapással folytatódott, s fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának tizedik fordulója csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzésen a tabella harmadik helyén álló Dunaferr a hatodik Szil-Ker Ablak ellen mérette meg magát, s bár a meccset előbbi kezdte eredményesebben, az "ablakosok" 9. percben szerzett találatára hamar válaszolt a Dunaferr, s a 10., valamint a 25. perc között sorozatban nyolc gólt szerezve gyakorlatilag el is döntötte a pontok sorsát a térfélcsere előtt (1-8). A második etapot ismét a Szil-Ker kezdte góllal, ám Fischer Lórántot továbbra sem tudta tartani a sereghajtó, így a Dunaferr játékosa megszerezte ötödik, hatodik, majd hetedik találatát is, s éppen utóbbival alakította ki a csapata 12-4-es győzelmét jelentő végeredményt, amivel a Dunaferr maradt a harmadik, míg a Szil-Ker Ablak a hatodik helyen.

Eredmény
Szil-Ker Ablak – Dunaferr 4-12 (1-8)

A MezDepo I. osztály állása a 10. forduló után: 1. Karmacsi Autó FC 18 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 18 pont, 3. Dunaferr 13 pont, 4. SZP-Asztalos SE 5 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 5 pont, 6. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.