Családi ház tetőszerkezete borult lángba

Öcaline - 2021. december 6. 11:58

Személyi sérülés nem történt, a házban tartott három kisállat – egy sün, egy teknős és egy nyúl – is sértetlenül vészelte át a kalandot. Viszont a tetőszerkezet teljesen kiégett, értesült a DO.

Családi ház tetőszerkezete gyulladt ki a városban vasárnap este, tudatta honlapunkkal Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, megyei katasztófavédelmi szóvivő.  A részletes jelentés szerint a körülbelül száz négyzetméteres vályogépület cserépfedésű teteje teljes terjedelmében égett. A lángokat a város hivatásos tűzoltói fojtották el. 
Az egységek kiérkezése előtt a lakók két propánbutángáz-palackot vittek ki a házból. Személyi sérülés nem történt. Az épületben még három kisállat – egy sün, egy teknős és egy nyúl – volt, a tűzben nekik sem esett bajuk.

A téli időszak különösen veszélyes a tűzesetek szempontjából – erről éppen tegnap született terjedelmes összegzés a DO hasábjain, itt olvasható!

(A kép illusztráció)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Breaking: elmerültek a Dunában, keresik a kiképzőket

Breaking: elmerültek a Dunában, keresik a kiképzőket

2022. júl. 04.

Tragikus kimenetelű balesetről kapott hírt megbízható, de nem hivatalos forrásból a DO. Úgy tudjuk, a pálhalmai BV-intézet két kutyakiképzője esett munka közben a Dunába Rácalmásnál ma délelőtt, mind a ketten elmerültek, nagy erőkkel keresik őket. Gyorshír.

Szirénapróba: ha hétfő, hát újra morgatnak

Szirénapróba: ha hétfő, hát újra morgatnak

2022. júl. 03.

A havi rendes gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órakor morgatnak.

Monty Python a szerelőműhelyben

Monty Python a szerelőműhelyben

2022. júl. 01.

Kisebb értékre elkövetett sikkasztás vétsége a vád, amióta olvastam a sztorit, azon agyalok, hogy na, vannak persze zseniális trükkök, de ezt mégis hogyan? Mit hitt, nem veszik észre?

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

Ősi trükkel milliós kár – de vádemelés a vége

2022. jún. 30.

Magát a mobilszolgáltató ügyintézőjének kiadva ejtett tévedésbe 17 személyt egy férfi és egy nő – vádat emeltek ellenük. 6 milliós tényleges kárt okoztak, derül ki az ügyészségi summázatból.

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

Keresik Győr Balázst – jelezze, ha látta!

2022. jún. 29.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a férfi eltűnése miatt – itt a felhívás, és a szokásos szelíd nógatás: már egy megosztás is közelebb vihet Győr Balázshoz.

 

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

Két megyében terített drogot – vádemelés a vége

2022. jún. 28.

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség kábítószer-kereskedelem bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki Fejér és Pest megye több településén árult drogot. 

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

Eltűnt Cintia, nagyon keresik

2022. jún. 27.

A dunaújvárosi rendőrök kérik a lakosság segítségét a 18 éves pusztaszabolcsi lány eltűnése miatt. Jelentkezzen, ha látta – és egy megosztás is segíthet!