Későn hajráztak a futsalosok

spigott - 2021. december 14. 7:30

Már az első felvonásban komoly hátrányba került, s hiába nyerte meg a második félidőt, végül 6-4-es vereséggel tért haza az éllovas otthonából a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata.

A listavezető, hazai pályán hibátlan UTE vendégeként lépett pályára a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az NB II Nyugati Csoportjának 13. fordulójában hétfőn este fél kilenctől.

Az összecsapás esélyesének egyértelműen a fővárosiak számítottak, ám a mieink abban bíztak, hogy taktikus, fegyelmezett játékkal meglephetik ellenfelüket, s hogy szándékuk mennyire volt komoly, azt Csányi Dávid 3. percben szerzett találatával jelezték is a listavezetőnek (0-1). A vendéglátókat sajnos nem zavarta meg a korán szerzett dunaújvárosi gól, ugyanis a 6. percben egyenlítettek, majd remek helyzetkihasználással további öt találattal szomorították Facskó József együttesét az első félidőben, s hiába iratkozott fel a gólszerzők közé Kovács Krisztián is az utolsó percben, a félidei szünetre így is 6-2-es újpesti előnnyel vonultak a felek.

Képek: DO-archív

A térfélcserét követően rendezte sorait csapatunk, mely Szili Szabolcs találatával csökkentett háromra hátrányát a 23. percben (6-3). A folytatásban oda-vissza játékot láthattak a meccsre kilátogatók, akadt lehetősége mindkét csapatnak, ám újabb gólt egészen a meccs hajrájáig nem született. A 38. percben Kovács megszerezte második találatát is, tovább már nem jutottak futsalosaink, így az UTE végül 6-4-es győzelemmel tartotta otthon a bajnoki pontokat.

UTE – Dunaújváros Futsal 6-4 (6-2)

Gólszerzők: Czerman 2, Milavecz, Szűcs, Huszty, Medveczki, ill. Kovács 2, Csányi, Szili

Dunaújváros Futsal: Bán – Kovács, Csányi, Bartha, Danó. Csere: Cseresnyés (kapus), Szili, Varga, Boldizsár, Facskó. Edző: Facskó József.

A rovat további hírei: Sport

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

2022. máj. 24.

Fiatal finn hátvéddel erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a 2022/2023-as szezonra.

Versennyel emlékeztek a tornászok

Versennyel emlékeztek a tornászok

2022. máj. 24.

Összesen huszonnyolc éremmel zárták a "Mozdulj Diák" DSE tornászai a Hajdú László emlékére rendezett viadalt, melyre Magyar Torna Szövetség sportigazgatója, Berki Krisztián is ellátogatott.

A bajnokot köszöntötték

A bajnokot köszöntötték

2022. máj. 24.

Győztes mérkőzés után vehette át újabb a bajnoki serlegét a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában.

Gázoltak a futsalosok

Gázoltak a futsalosok

2022. máj. 24.

Tíz gólt szerezve ütötte ki a tartalékos Nagykanizsát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az egyetemi sportcsarnokban hétfőn este.

Szoros siker a szezonzárón

Szoros siker a szezonzárón

2022. máj. 23.

Fordulatos csatában aratott 21-20-as győzelmet a Gárdony-Pázmánd elleni NB II-es felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U22-es csapata.

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

2022. máj. 23.

Remek versenyzéssel szerzett bajnoki címet a kenu egyesek 14 kilométeres versenyszámában a DKSE versenyzője, Kulcsár Dorina a Maraton Magyar Bajnokságon.

Pikáns meccs vár a futsalosokra

Pikáns meccs vár a futsalosokra

2022. máj. 23.

A Nagykanizsa elleni hazai összecsapáson gyarapíthatja bajnoki pontjai számát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este hét órától.