Látogatás az éllovasnál

spigott - 2021. december 13. 12:00

A listavezető UTE vendégeként folytatja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este fél kilenctől.

Kép: DO-archív

Szép győzelmet aratott a Haladás II. elleni legutóbbi bajnokin a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely ugyan továbbra is "csak" a tizenegyedik helyen áll az NB II Nyugati Csoportjának tabelláján, ám a mezőny olyannyira szoros, hogy a mieink mindössze öt pontra vannak lemaradva a legutóbb felülmúlt, már dobogós szombathelyiektől. Facskó József csapatának célja természetesen az, hogy még feljebb tornássza magát a tabellán.

Ehhez azonban most egy komolyabb emelkedőt kell megmásznia futsalosainknak, akik az éllovas UTE vendégeként folytatják a bajnoki küzdelmeket este fél kilenctől. A fővárosiak kiválóan szerepelnek, s még veretlenek idén, hiszen eddig lejátszott tizenkét találkozójukon két döntetlen mellett tíz győzelemnek örülhettek, s mivel a két gárda dunaújvárosi meccsét is magabiztosa, 8-3-ra nyerték, így ma is egyértelműen ők számítanak az esélyesebbnek.

A dunaújvárosi futsalosok azonban nem az esélyekkel, hanem magukkal foglalkoznak, s az a céljuk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák az esti találkozón, s bárhogy is alakul az eredmény, emelt fővel jöhessenek le a pályáról.

A rovat további hírei: Sport

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

Újabb finn játékos az Acélbikáknál

2022. máj. 24.

Fiatal finn hátvéddel erősítette meg játékoskeretét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata a 2022/2023-as szezonra.

Versennyel emlékeztek a tornászok

Versennyel emlékeztek a tornászok

2022. máj. 24.

Összesen huszonnyolc éremmel zárták a "Mozdulj Diák" DSE tornászai a Hajdú László emlékére rendezett viadalt, melyre Magyar Torna Szövetség sportigazgatója, Berki Krisztián is ellátogatott.

A bajnokot köszöntötték

A bajnokot köszöntötték

2022. máj. 24.

Győztes mérkőzés után vehette át újabb a bajnoki serlegét a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgók MezDepo I. osztályában.

Gázoltak a futsalosok

Gázoltak a futsalosok

2022. máj. 24.

Tíz gólt szerezve ütötte ki a tartalékos Nagykanizsát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az egyetemi sportcsarnokban hétfőn este.

Szoros siker a szezonzárón

Szoros siker a szezonzárón

2022. máj. 23.

Fordulatos csatában aratott 21-20-as győzelmet a Gárdony-Pázmánd elleni NB II-es felnőtt bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U22-es csapata.

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

Négy dunaújvárosi dobogó Győrben

2022. máj. 23.

Remek versenyzéssel szerzett bajnoki címet a kenu egyesek 14 kilométeres versenyszámában a DKSE versenyzője, Kulcsár Dorina a Maraton Magyar Bajnokságon.

Pikáns meccs vár a futsalosokra

Pikáns meccs vár a futsalosokra

2022. máj. 23.

A Nagykanizsa elleni hazai összecsapáson gyarapíthatja bajnoki pontjai számát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este hét órától.