Idegenben javíthat a DFVE

spigott - 2022. január 22. 7:33

A tabellán utolsó előtti Tatabánya vendégeként folytatja a bajnoki küzdelmeket a DFVE felnőtt női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Kép: DO-archív

Sajnos nem úgy alakult a DFVE felnőtt női vízilabdázóinak UVSE elleni fővárosi rangadója, ahogy azt a csapat és az érte szurkolók remélték, mert az emberelőnyeivel remekül élő címvédő 16-13-ra legyőzte együttesünket, mely így visszacsúszott a tabella harmadik helyére úgy, hogy a listavezető Ferencváros négy, míg az UVSE három ponttal előzi meg Mihók Attila gárdáját.

Sokáig azonban nem búslakodhattak a mieink a szerdai vereség után, ugyanis szombaton már újabb feladat vár Gurisatti Grétáékra, akik délután négy órától idegenben, a Tatabánya vendégeként ugranak medencébe. A TVSE együttese kilenc fordulót követően egy gőzelemmel és nyolc vereséggel áll a bajnoki tabella utolsó előtti, kilencedik helyén, s ha ezt, valamint a két csapat októberi, 13-5-ös dunaújvárosi sikert hozó meccsét nézzük, akkor elvárható, hogy vízilabdázóink magabiztos győzelemmel hozzák haza a bajnoki pontokat.

Már csak azért is, mert ahhoz, hogy a bajnoki döntőt jelentő első két hely valamelyikét megszerezze együttesünk, már nem nagyon hibázhat az alapszakasz második felében.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.