Könnyed győzelem az évnyitón

spigott - 2022. január 15. 12:05

Minden negyedet magabiztosan megnyerve aratott sima, 24-3-as győzelmet a Győr elleni hazai bajnokin a DFVE felnőtt női vízilabda csapata.

Kép: DO-archív

A sereghajtó Győr elleni bajnoki mérkőzésen ugrott idén először medencébe tétmeccsen a DFVE felnőtt női vízilabda csapata ma délelőtt tizenegy órától, s a Mihók-csapat célja nem is lehetett más, mint a győzelem magabiztos megszerzése.

Vízilabdázóink ennek megfelelően is álltak bele a meccsbe, Szellák góljával már első támadásukból megszerezték a vezetést, s bár ezt követően több hiba is csúszott a játékba, az első negyed derekától újabb három találattal szomorította ellenfelét együttesünk, mely 4-0-s fórból várhatta a második felvonást.

Melynek elején a győriek megszerezték első találatukat, ám túl sokáig nem örülhettek ennek, vízilabdázóink sorozatban szerezték újabb és újabb találataikat, így a nagyszünethez érve már tényleg csak az lehetett a kérdés, milyen arányban nyerik a meccset Szilágyiék (11-1).

Együttesünk a tetemes előny ellenére sem vett vissza a tempóból, a harmadik nyolc percben újabb hét gólt szerezve növelte tovább fórját, s bár a vendégek ebben a negyedben is betaláltak Maczkó Lilla kapujába, ez maximum szépségtapasznak volt elég (18-2). Túl sok izgalom persze nem maradt az utolsó negyedre, ám a Mihók-gárda ezt a nyolc percet is behúzta 6-1-re, s végül nagyon sima 24-3-as győzelemmel gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

DFVE - GYVSE-UNI Győr 24-3 (4-0, 7-1, 7-1, 6-1)

DFVE: Maczkó - Szilágyi 2, Mahieu 3, Szabó, Mucsy 3, Pál, Szellák 3. Csere: Buis (kapus), Sajben 3, Gurisatti 4, Horváth 1, Garda 2, Somogyvári 2, Sümegi 1. Vezetőedző: Mihók Attila.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.

Kovács Zsófia nem indul Szombathelyen

Kovács Zsófia nem indul Szombathelyen

2022. szep. 29.

A magyar női tornász válogatott négy tagjából három is a DKSE versenyzője lesz a szombathelyi Challenge Világkupán.

Csak az első gólig volt nehéz

Csak az első gólig volt nehéz

2022. szep. 28.

Tíz fordulót követően is veretlenül áll a bajnokságban a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, mely ezúttal a Szekszárdot győzte le magabiztosan.

Becsülettel küzdöttek a birkózók

Becsülettel küzdöttek a birkózók

2022. szep. 28.

Felemás eredményekkel zárták a DKSE ifjú birkózói a Hajdúszoboszlón megrendezett U15-ös Országos Diákolimpiai finálét.

Három pontra hajtanak a labdarúgók

Három pontra hajtanak a labdarúgók

2022. szep. 28.

Hazai pályán, a Szekszárd ellen gyarapíthatja tovább bajnoki pontjai számát a Dunaújváros FC labdarúgó csapata ma délután négy órától.