Könnyed győzelem az évnyitón

spigott - 2022. január 15. 12:05

Minden negyedet magabiztosan megnyerve aratott sima, 24-3-as győzelmet a Győr elleni hazai bajnokin a DFVE felnőtt női vízilabda csapata.

Kép: DO-archív

A sereghajtó Győr elleni bajnoki mérkőzésen ugrott idén először medencébe tétmeccsen a DFVE felnőtt női vízilabda csapata ma délelőtt tizenegy órától, s a Mihók-csapat célja nem is lehetett más, mint a győzelem magabiztos megszerzése.

Vízilabdázóink ennek megfelelően is álltak bele a meccsbe, Szellák góljával már első támadásukból megszerezték a vezetést, s bár ezt követően több hiba is csúszott a játékba, az első negyed derekától újabb három találattal szomorította ellenfelét együttesünk, mely 4-0-s fórból várhatta a második felvonást.

Melynek elején a győriek megszerezték első találatukat, ám túl sokáig nem örülhettek ennek, vízilabdázóink sorozatban szerezték újabb és újabb találataikat, így a nagyszünethez érve már tényleg csak az lehetett a kérdés, milyen arányban nyerik a meccset Szilágyiék (11-1).

Együttesünk a tetemes előny ellenére sem vett vissza a tempóból, a harmadik nyolc percben újabb hét gólt szerezve növelte tovább fórját, s bár a vendégek ebben a negyedben is betaláltak Maczkó Lilla kapujába, ez maximum szépségtapasznak volt elég (18-2). Túl sok izgalom persze nem maradt az utolsó negyedre, ám a Mihók-gárda ezt a nyolc percet is behúzta 6-1-re, s végül nagyon sima 24-3-as győzelemmel gyűjtötte be a három bajnoki pontot.

DFVE - GYVSE-UNI Győr 24-3 (4-0, 7-1, 7-1, 6-1)

DFVE: Maczkó - Szilágyi 2, Mahieu 3, Szabó, Mucsy 3, Pál, Szellák 3. Csere: Buis (kapus), Sajben 3, Gurisatti 4, Horváth 1, Garda 2, Somogyvári 2, Sümegi 1. Vezetőedző: Mihók Attila.

A rovat további hírei: Sport

Végül biztos hazai siker

Végül biztos hazai siker

2023. jan. 27.

Két harmadig egálra állt, ám a harmadikban négy gólt szerzett, így magabiztos győzelmet aratott a Dél-Budai Hockey Club elleni mérkőzésen a Worm Angels jégkorong csapata.

Kemény csata vár a futsalosokra

Kemény csata vár a futsalosokra

2023. jan. 27.

Két kiváló formában játszó csapat méri össze egymással erejét a Rácalmási Sportcsarnokban az NB II-es futsal bajnokság újabb fordulójában.

Támadásban nem ment a Kohásznak

Támadásban nem ment a Kohásznak

2023. jan. 27.

Negyven perc után érthetetlenül szétesett a DKKA női kézilabdázóinak játéka a Kisvárda elleni bajnokin.

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.