Professzionális audiovizuális rendszer kiépítése a Rumour étteremben

doszerk - 2022. január 21. 10:34

Egy étteremről nem az az első, hogy professzionális hangtechnika kiépítésére gondolunk. A legfőbb szempont, hogy hangulatunknak, ízlésünknek és a társaságunknak megfelelően tudjunk magas színvonalon étkezni. (X)

Ilyenkor meg sem fordul a fejünkben, hogy ahhoz, hogy étkezés közben halkan egy háttérzene szóljon, milyen sok előkészületnek kell megtörténnie. A másik eset viszont, amikor a vendéglátóipari létesítmény rendezvényeket is szervez, ilyenkor nem kérdés, hogy a hangrendszer kifogástalanul kell, hogy működjön ahhoz, hogy a társaság élvezze a zenét, a mulatságot és jól érezze magát.

Profi hangrendszer a Rácz Jenő étteremben

A Rumour étterem egyaránt szeretné a meghitt háttérzenét, ugyanakkor szeretné nagyobb összejövetelek számára a zenei hangulatot is biztosítani. A Rumour by Rácz Jenő egy speciális kialakítású étterem, mivel séfasztal koncepcióban működik. Ez egy sajátos és különleges elrendezést tesz lehetővé, amely maga után vonja, hogy a hangrendszernek is igazodnia kell ehhez az egyedi megvalósításhoz.

A Rumour by Rácz Jenő éttermet jegyző Costes csoport az AVmax professzionális audio- és vizuáltechnikai rendszereket tervező és kiépítő céget bízta meg vendéglője kiváló minőségű hangrendszerének megtervezésével és kivitelezésével.

A helyszín egy több teremre osztott épület, melyek különböző funkcionalitással bírnak, így eltérő megoldást igényeltek. A különböző hangképek és műszaki rendszerek kiépítéséhez az eszközöket az AUDAC gyártó berendezései biztosítják.

Az AVmax Rendszertechnika Gyártók sora igen hosszú, a cég számtalan professzionális színvonalú eszközöket előállító céggel van kapcsolatban, melyek a különböző multinacionális környezettől kezdve egészen a több ezres stadionokig képesek kielégíteni a cégek igényeit.

A Rumour étteremben az AUDAC MTX48 mátrix hangközpont vezérli az összes helyiség hangtechnikai berendezéseit, így igény szerint állítható minden eszköz a különböző események függvényében. A rendszerhez kapcsolódó ingyenes szoftver lehetővé teszi, hogy szükség esetén más eszközök is kapcsolódni tudjanak, pl. kijelző, projektor.

Sokügyfeles tapasztalat

Az AVmax több százas ügyfélkörrel rendelkezik, és már sok éve bizonyítja, hogy megállja a helyét, bármilyen profilú létesítményről is legyen szó. Tanácsadói segítségével széles körű felmérést végez a tervezés előtt, egyeztetve nemcsak az adott helyszín felelős vezetőjével, hanem megvizsgálja más osztályok, részlegek szükségleteit is.

A tervezést követően mindent feltáró tesztelés következik, majd pedig jöhet a precíz kivitelezés. Mindeközben folyamatos oda-vissza csatolással az ügyfél és az AVmax tanácsadói között.

Ügyfelei körében találhatunk kisebb cégektől kezdve nagy multinacionális vállalatokat, valamint nonprofit és kormányzati intézményeket is. A hotelek és vendéglátóipari létesítmények éppúgy ügyfélköre részét képezik, mint a múzeumok, kiállítások. Szakértelmükről referencia, illetve esettanulmány oldalaikon tudsz tájékozódni.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

Legyél környezettudatos, fogyassz vegán borsófehérjét!

2022. máj. 18.

A növényi proteinek, így a méltán népszerű borsófehérje is, nemcsak a vegánok számára kínál előnyös alternatívát, hanem az allergiában, ételintoleranciában szenvedőknek is. (X)

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

Harisnyatartó fétis: az meg mi?

2022. máj. 17.

A lábfétisről már biztosan hallottál. De tudtad, hogy létezik harisnya- és harisnyatartó fétis is? (X) 

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

DSTV: új helyen a Csomagtartóvásár

2022. máj. 17.

Az új helyszínen is nagy sikert aratott a Csomagtartóvásár programja, derül ki a DSTV összeállításából. Ezúttal a Szabadság úti nagy parkoló biztosított helyszínt a kavalkádnak, a közönség közel 40 árus kincsei közül válogathatott. Hangkép.
 

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

Tudtad, hogy a csokoládé szinte mindig tökéletes ajándék?

2022. máj. 16.

Az ajándékok jolly jokere, a csokoládé segíthet, ha a tökéletes céges, családi vagy baráti ajándék kiválasztása komoly fejtörést okoz számodra. (X) 

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

Nyárias mutatók, de keddtől lehűlés jön és újra eső

2022. máj. 16.

Változékony időnk lesz a héten, derül ki a DO időjárási szakértőjének friss előrejelzéséből; ma még nyárias idő várható, de holnap már lehűléssel számolhatunk, és némi csapadék is lehet. Aztán újra melegedés várható!

Minden, amire egy irodában szükség lehet

Minden, amire egy irodában szükség lehet

2022. máj. 15.

Legyen szó az otthoni feladatok elvégzéséről vagy az irodai munkáról, mindkét esetben fontos, hogy rendezetten tároljuk dokumentumainkat. (X) 

A lakástervezés időszaka

A lakástervezés időszaka

2022. máj. 15.

Amikor az ember megálmodja új lakását, ezen belül hálószobáját, ezernyi szempont járhat a fejében. Mivel mindenki szereti a szépet, így az első kép, amely jellemzően megjelenik a fejünkben, az az esztétikumról szól. (X)