Betonkeverő alkatrészek vásárlása online

doszerk - 2022. április 14. 18:17

A tavasz kezdetével sokan döntenek úgy, hogy maguk vágnak bele a különféle, ház körüli munkákba. Lehet, hogy a régi szerszámosház vagy garázs helyett egy nagyobbra van szükség. (X)

Az is előfordulhat, hogy a teraszt kell felújítani, kibővíteni. A tavasz ideális körülményeket nyújt ezen munkálatok elvégzéséhez. Fontos, hogy bármilyen építményről is legyen szó, szilárd alapokra van szükség. A betonozás elengedhetetlen része a szilárd alapnak, de ha térkőben gondolkodunk, akkor is szükség lehet rá a szegély építésénél.

A magas munkadíjak miatt nem meglepő, hogy sokan maguk látnak hozzá a munkák elvégzéséhez, ám ehhez szükség van megfelelő és működőképes eszközökre. Ilyen a betonkeverő is, amelyek kopó alkatrészeket is tartalmaznak. A legtöbb ilyen komponens nem kerül tízezrekbe, ráadásul online is beszerezhetők.

Milyen betonkeverő alkatrészeket lehet online vásárolni?

Több különböző gyártó betonkeverője megvásárolható Magyarországon, akár a netről rendelve is. Az Agrimotor, az AL-KO, az Altrad és a Limex gépei egyaránt magas minőséget képviselnek, a kopó alkatrészek cseréje azonban például egy AL-KO betonkeverő esetében sem elkerülhető.

Jellemzően a betonkeverő ékszíját, ékszíjtárcsáját, fogaskereket kell cserélni, de szükség lehet betonkeverő kerékre, csapágyház felsőre vagy alsóra is. Ezek pont úgy, mint a komplett betonkeverők, beszerezhetők a netről. A Vaszkoshop.hu oldaláról rendelt termékeket akár másnapra, de legkésőbb két napon belül a megadott címre szállítják.

Erre figyelj, ha a netről rendelsz

Ha tudod, hogy pontosan mire van szükséged, akkor is jól teszed, ha ellenőrzöd a termék pontos típusát. Előfordul ugyanis, hogy egy gyártó több különböző méretű alkatrésszel rendelkezik, amelyek bár ugyanazt a funkciót látják el, de más modellekkel kompatibilisek. A betonkeverő alkatrészek adatlapján megtalálod a gyári cikkszámukat is, így ha tudod, hogy az eredeti alkatrésznek mi a cikkszáma, akkor teljes mértékig megbizonyosodhatsz róla, hogy azzal egyenértékű alkatrészt rendelsz.

Ahogyan egy fizikai áruházban, úgy a netes boltok esetében is kérdezhetsz az eladóktól, csak ennek kicsit más a menete az utóbbi esetben. Jellemzően minden webshop rendelkezik e-mail-címmel, de a legtöbb telefonos ügyfélszolgálattal is. Érdemes napközben keresni őket munkaidőben. Ne félj, akár írásban, akár telefonon keresed az ügyfélszolgálatot, ugyanolyan segítőkészek lesznek, mintha csak egy áruházban szólítanál meg egy eladót, hiszen az az érdekük, hogy megtaláld és megvásárold azt, amire szükséged van.

Betonkeverő alkatrészek ára

Mint mindennek, a betonkeverő alkatrészeknek is emelkedik az ára időről időre. Éppen ezért nem érdemes késlekedni, ha valamire szükséged van, akkor érdemes azt mihamarabb beszerezni.

Az egyes alkatrészeknek eltérő ára lehet különböző webshopokban, ezért érdemes utánajárni, hogy hol, mennyiért árusítják. Ne csak az árat nézd, hanem azt is, hogy az adott webshop mennyire megbízható.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

Jótékonysági gála – a közösség erejével (galériával)

2024. máj. 13.

Nagyszabású gálaműsort szervezett a katolikus plébánia: a közösségi kezdeményezés során a Krisztus Király Főtemplom tetejének javítására gyűjtöttek, az eseménynek a Bartók színházterme adott otthont múlt pénteken délután.

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

Nagy Ervin "hazai pályán" a Kultik Moziban

2024. máj. 13.

Könyvbemutató, közönségtalálkozó, és persze merész, csapongó időutazás a múltba, a jelenbe és – egy lehetséges – jövőbe is: Nagy Ervin színész vendégeskedett a Kultik Moziban még múlt hétfőn este.

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

Nyárias hétkezdet, gomolyos folytatás, csapadékos vég

2024. máj. 13.

Ragyogó napsütés ma és holnap, aztán változékony folytatás – ezt ígéri a következő hétre a DO időjárási szakértője. A hét vége kifejezetten csapadékos lehet. De nagyon kell az égi áldás!

DSTV: Koltai Róbert a Móriczban

DSTV: Koltai Róbert a Móriczban

2024. máj. 13.

Az idevágó összegzést már olvashatták, jöjjön ráadásként a DSTV összeállítása: a Móricz iskola jubileumi sorozatának vendégek Koltai Róbert színművész, rendező volt a napokban – máig élő, eleven emlékek sokaságát idézte föl a remek hangulatú beszélgetés során. Hangkép.

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

Kikapcsolódási körkép a DVG-vel

2024. máj. 11.

Vízparti napközis tábor, Balaton-parti üdülés, vagy csobbanás az élményfürdőben – csak néhány a DVG Zrt. kínálta kikapcsolódási lehetőségek közül. A jó idő közeleg, így már most érdemes szemezgetni összeállításunkból, hogy hol is hűsölhetnek majd a gyermekek, felnőttek egyaránt.

DSTV: benépesült a pumpapálya

DSTV: benépesült a pumpapálya

2024. máj. 11.

A 38. Bringatúra után sem ért véget a kétkerekűs programok sora a városban, derül ki a DSTV összegzéséből. A pumpapályán várták a szervezők azokat a kerékpárosokat múlt szombaton délután, akik tekerés nélkül akarták próbára tenni ügyességüket. Hangkép.

Ismerd meg jobban a begóniákat!

Ismerd meg jobban a begóniákat!

2024. máj. 10.

Valószínűleg mindenki kapott már az élete során begóniát ajándékba. Gyakran adjuk anyák napjára, születésnapra, évfordulóra, hiszen szép, egyedi, nem túl drága, és sok fajtája létezik. (X)