Egyenlített a Worm Angels

spigott - 2022. április 9. 7:30

Magabiztos, négygólos győzelmet aratott a PHC vendégeként a Worm Angels jégkorong csapata az OB II-es bronzcsata második felvonásán.

Forrás: Utánpótlás Sportfotó

Némi meglepetésre hazai környezetben szenvedett hosszabbításos vereséget a Worm Angels jégkorong csapata a PHC elleni bronzpárharc első mérkőzésén, így ahhoz, hogy a mieinknek maradjon esélyük az OB II-es bajnokság harmadik helyének megszerzésére, mindenképpen nyerniük kellett a párharc második, péntek esti összecsapásán.

A mieink kicsivel több, mint két sorral, de elszántan vágtak neki a fővárosi találkozónak, s bár az első harmadban jobbára a Láng-csapat akarata érvényesült, a hazaiak ketrecét ekkor még nem sikerült bevenni. A dunaújvárosi gólcsend a 22. percig tartott, ekkor Azari mattolta a vendéglátók hálóőrét, majd a harmad derekán és hajrájában Borbás vette be kétszer a fővárosiak ketrecét, így eldőlni látszott a mérkőzés (0-3).

A hazaiak persze nem adták fel, mindössze két másodperccel a második felvonás vége előtt szépítettek, ám ennél tovább szerencsére nem jutottak, mert a záró húsz percben előbb Szepessy Máté, majd újra Azari volt eredménye, így a mieink végül magabiztos, 5-1-es győzelemmel egyenlítették ki a párharcot, s bizakodva várhatják a bronzcsata harmadik, mindent eldöntő meccsét, melyet egy később meghatározott időpontban és helyszínen rendeznek meg.

PHC - Worm Angels 1-5 (0-0, 1-3, 0-2)

Worm Angels: Pinczés B. - Bába, Lencsés (1), Borbás 2 (1), Komáromi, Rafaj (3) - Gebei, Láng Cs. (1), Azari 2, Szepessy B., Szepessy M. 1 - Domokos, Gröschl. Edző: Láng Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Három dunaújvárosi az Eb-keretben

Három dunaújvárosi az Eb-keretben

2022. júl. 07.

A DKSE versenyzői közül Kovács Zsófia mellett Mayer Gréta és Makovits Mirtill is bekerült a magyar női tornász válogatott Európa-bajnokságra utazó keretébe.

DSTV: táborban a röplabdázók

DSTV: táborban a röplabdázók

2022. júl. 06.

Négyhetes napközis tábort szerveztek a DSE Röplabda Akadémia edzői a fiataloknak. A kezdeményezésnek a Gárdonyi iskola biztosít helyszínt, ahol a gyerekekre a röplabda mellett számos kiváló program és elfoglaltság is vár. Hangkép.

Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen

2022. júl. 06.

Az első felvonásban a DFC, a másodikban a Budaörs szerzett két gólt, így döntetlennel ért véget labdarúgóink ma délelőtti edzőmeccset a stadionban.

Biztos siker a csoportrangadón

Biztos siker a csoportrangadón

2022. júl. 06.

Bár még egy meccs hátravan, már megnyerte csoportját a dunaújvárosi Sümegi Virággal felálló U19-es magyar női vízilabda válogatott az Európa-bajnokságon.

Megvan a DKKA sorsolása

Megvan a DKKA sorsolása

2022. júl. 05.

Hazai pályán kezdi, s Debrecenben fejezi be a bajnoki küzdelmeket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a 2022/2023-as szezonban.

Gosztonyi András Dunaújvárosba szerződött

Gosztonyi András Dunaújvárosba szerződött

2022. júl. 05.

A korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes Gosztonyi András a Dunaújváros FC labdarúgóinál folytatja pályafutását.

DSTV: kitartóan küzdöttek

DSTV: kitartóan küzdöttek

2022. júl. 05.

Az idei év sem volt könnyű a Dunaújváros Futsal együttese számára. A szezon során sokszor egy-egy góllal alulmaradó együttes végül a rájátszás mérkőzésein bizonyította a rátermettségét. Az elmúlt idényt Zemankó Zoltán csapatvezető értékelte. Hangkép.