Egyenlített a Worm Angels

spigott - 2022. április 9. 7:30

Magabiztos, négygólos győzelmet aratott a PHC vendégeként a Worm Angels jégkorong csapata az OB II-es bronzcsata második felvonásán.

Forrás: Utánpótlás Sportfotó

Némi meglepetésre hazai környezetben szenvedett hosszabbításos vereséget a Worm Angels jégkorong csapata a PHC elleni bronzpárharc első mérkőzésén, így ahhoz, hogy a mieinknek maradjon esélyük az OB II-es bajnokság harmadik helyének megszerzésére, mindenképpen nyerniük kellett a párharc második, péntek esti összecsapásán.

A mieink kicsivel több, mint két sorral, de elszántan vágtak neki a fővárosi találkozónak, s bár az első harmadban jobbára a Láng-csapat akarata érvényesült, a hazaiak ketrecét ekkor még nem sikerült bevenni. A dunaújvárosi gólcsend a 22. percig tartott, ekkor Azari mattolta a vendéglátók hálóőrét, majd a harmad derekán és hajrájában Borbás vette be kétszer a fővárosiak ketrecét, így eldőlni látszott a mérkőzés (0-3).

A hazaiak persze nem adták fel, mindössze két másodperccel a második felvonás vége előtt szépítettek, ám ennél tovább szerencsére nem jutottak, mert a záró húsz percben előbb Szepessy Máté, majd újra Azari volt eredménye, így a mieink végül magabiztos, 5-1-es győzelemmel egyenlítették ki a párharcot, s bizakodva várhatják a bronzcsata harmadik, mindent eldöntő meccsét, melyet egy később meghatározott időpontban és helyszínen rendeznek meg.

PHC - Worm Angels 1-5 (0-0, 1-3, 0-2)

Worm Angels: Pinczés B. - Bába, Lencsés (1), Borbás 2 (1), Komáromi, Rafaj (3) - Gebei, Láng Cs. (1), Azari 2, Szepessy B., Szepessy M. 1 - Domokos, Gröschl. Edző: Láng Zoltán.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.