Döntetlen a rangadón

spigott - 2022. május 14. 12:40

Nem tudta kihasználni a listavezető keddi botlását a Multisteel Hungary gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának pénteki játéknapján.

Kép: DO-archív

Két összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának 18. fordulója a DLSZ Arénában pénteken este. A nap első mérkőzésén hetedik Varázs Kép és a tizedik Fast Fox együttesei mérték össze egymással erejüket, s bár ez a meccs ígért izgalmakat, a várt nagy csata elmaradt. A Varász Kép ugyanis már az első félidő után 4-0-ra vezetett, majd a fordulás után újabb két gólt lőve döntötte el a találkozót, így hiába szépítettek a "rókák" a véghajrában, a három pontot végül 6-2-es győzelemmel a Varázs Kép szerezte meg.

A forduló utolsó találkozóján a második helyezett Multisteel Hungary próbálta meg kihasználni az éllovas Maradék kedd esti botlását, amihez a negyedik Tízpróbásokat kellett volna legyőznie. A nyolcadik percben előnybe is került a listavezető legnagyobb riválisa, ám növelni nem tudta előnyét sőt, a második félidő tizedik percében egalizált ellenfele, s mivel újabb gól már nem született a folytatásban, így 1-1-es döntetlennel ért véget a rangadó. Ennek értelemszerűen a Maradék gárdája örült leginkább, mely négy fordulóval a bajnokság vége előtt nyolc pont előnnyel vezeti a Campus II. osztály tabelláját.

Eredmények
Varázs Kép - Fast Fox 6-2 (4-0)
Multisteel Hungary - Tízpróbások 1-1 (1-0)

A Campus II. osztály állása a 18. forduló után: 1. Maradék 43 pont, 2. Multisteel Hungary 35 pont, 3. Tízpróbások 32 pont, 4. Gyalog Galopp 31 pont, 5. Kemi-Ker Kft. 27 pont, 6. PW-Shield Kft. 22 pont, 7. Varázs Kép 21 pont, 8. FC APR-Tech 20 pont, 9. Irapuato 7 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.