Gázoltak a futsalosok

spigott - 2022. május 24. 7:30

Tíz gólt szerezve ütötte ki a tartalékos Nagykanizsát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az egyetemi sportcsarnokban hétfőn este.

Hazai környezetben, az egyetem sportcsarnokában fogadta a Nagykanizsa gárdáját a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata az NB II Nyugati Csoport alsóházának nyolcadik fordulójában. Az összecsapás bő negyed óra késéssel kezdődött, mert a vendégek nem érkeztek meg időben, ám ahogy alakult a negyven perc, lehet jobban jártak volna, ha el sem utaznak Dunaújvárosba.

Várhidi Péter alakulata ugyanis nagyon tartalékosan, mindössze egyetlen cserével érkezett meg a meccsre, így egyáltalán nem volt meglepő, hogy futsalosaink hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, s Kovács találatával már az 5. percben megszerezték a vezetést (1-0). A folytatás nem hozott túl gyors játékot, kényelmesen adogatták a labdát futsalosaink, akik Boldizsár révén duplázták meg előnyüket a 11. percben, majd mikor a félidei szünet előtt Villám is betalált, már eldőlni látszott a pontok sorsa (3-0). A 19. percben ráadásul még meg is fogyatkoztak a vendégek, mert egy kisebb kakaskodás után Perjési és Millei kapott piros lapot, így a második felvonásnak már csere nélkül vágott neki a Nagykanizsa.

Végh Zoltán felvételei

Együttesünket persze ez nem igazán érdekelte, gyakorlatilag felborult a pálya a fordulást követően, s az óriási fölény az eredmény alakulásán is meglátszott. A Facskó-csapat sorozatban szerezte szebbnél is szebb góljait, a második felvonásban hét találatig jutott úgy, hogy legalább ennyi ziccert még el is hibázott, így végül kiütéses, 10-0-s győzelemmel tartotta itthon a bajnoki pontokat, amivel feljött az alsóházi tabella harmadik helyére.

Dunaújváros Futsal - Nagykanizsai Futsal Club 10-0 (3-0)
Gólszerzőink: Kovács 2, Kiss 2, Boldizsár, Villám, Godslove, Csányi, Ivacs, Gubits

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Csányi, Ivacs, Boldizsár, Godslove. Csere: Bán (kapus), Gubits, Kovács, Tóth, Szili, Németh, Villám, Perjési, Kiss. Edző: Facskó József.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.