Látogatás az éllovasnál

spigott - 2022. május 13. 17:30

A bajnoki címre hajtó Győri Audi ETO KC elleni találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata szombaton délután.

Kép: DO-archív

A sereghajtó Vasas elleni biztos győzelem után lényegesen nehezebb feladat vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat következő fordulójában, ugyanis szombaton délután háromnegyed öttől a Rába partján, bajnokságban éllovas Győri Audi ETO KC vendégeként lépnek pályára kézilabdázóink. Az összecsapás esélyesének egyértelműen a bajnoki címre hajtó zöld-fehérek számítanak, s mivel a két évvel ezelőtti bajnoksághoz hasonlóan ezúttal is a gólkülönbség dönti el a Győr és a Fradi párharcát a bajnoki aranyéremért vívott párharcban, ezért minden bizonnyal egy éles, rendkívül motivált ETO-ra számíthatnak játékosaink a szombat délutáni mérkőzésen.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a mieink eleve feltartott kezekkel vágnának neki az összecsapásnak, s bár már egy szorosabb eredmény is komoly meglepetést jelentene, kézilabdázóink számára, Vágó Attila vezetőedző szerint ezúttal minden teher nélkül léphet pályára csapatunk a világ egyik legjobb csapatának otthonában.

– Nyilván mások a két csapat lehetőségei és célkitűzései a bajnokságban, de én úgy gondolom, hogy nekünk egy felszabadult játékot kell nyújtanunk, mert tényleg semmi teher nincsen rajtunk. Szeretnék játéklehetőséget adni mindenkinek, a fiataloknak is, hogy minél többet legyenek a pályán, ráadásul közvetíti a mérkőzést a televízió is. Ez egy jó felkészülés lesz a Magyar Kupára, ahol hasonló miliőben játszunk majd a győriek ellen.

A rovat további hírei: Sport

Finn kapus az első érkező

Finn kapus az első érkező

2022. máj. 18.

A finn Juuso Karna a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozóinak U21-es és felnőtt együttesében is szerepet kaphat a 2022/2023-as szezonban.

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

DSTV: háziverseny a DKSE úszóinál

2022. máj. 18.

Nagy sikerű, kiváló hangulatú háziversenyt szerveztek a DKSE úszói a szakosztály ifjú versenyzőinek részére. A viadalon száznál is több kisgyermek vett részt, akik az általuk választott úszásnemben álltak rajthoz – végül pedig mindenki ajándékot kapott. Hangkép.

Megvan a Campus bajnoka is

Megvan a Campus bajnoka is

2022. máj. 18.

Mivel legnagyobb vetélytársa kikapott, játék nélkül nyerte meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályát a Maradék együttese kedden este.

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

Aranyos DKSE a Vidék Bajnokságon

2022. máj. 18.

Egy arany- és egy bronzérem mellett több értékes helyezéssel zárták a Vidék Bajnokság küzdelmeit a DKSE gyermek és serdülő fiú tornászai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Eredményes felmérő

Eredményes felmérő

2022. máj. 17.

Jó hangulatban vívhattak egymással remek meccseket a DKSE és fiókszakosztályainak birkózói a Mezőfalván megrendezett háziversenyen.

Újra címvédés az élvonalban

Újra címvédés az élvonalban

2022. máj. 17.

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Együtt marad a Kohász csapatának magja

Együtt marad a Kohász csapatának magja

2022. máj. 17.

Több kulcsjátékosával is szerződést hosszabbított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.