Látogatás az éllovasnál

spigott - 2022. május 13. 17:30

A bajnoki címre hajtó Győri Audi ETO KC elleni találkozóval folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata szombaton délután.

Kép: DO-archív

A sereghajtó Vasas elleni biztos győzelem után lényegesen nehezebb feladat vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat következő fordulójában, ugyanis szombaton délután háromnegyed öttől a Rába partján, bajnokságban éllovas Győri Audi ETO KC vendégeként lépnek pályára kézilabdázóink. Az összecsapás esélyesének egyértelműen a bajnoki címre hajtó zöld-fehérek számítanak, s mivel a két évvel ezelőtti bajnoksághoz hasonlóan ezúttal is a gólkülönbség dönti el a Győr és a Fradi párharcát a bajnoki aranyéremért vívott párharcban, ezért minden bizonnyal egy éles, rendkívül motivált ETO-ra számíthatnak játékosaink a szombat délutáni mérkőzésen.

Ez persze nem jelenti azt, hogy a mieink eleve feltartott kezekkel vágnának neki az összecsapásnak, s bár már egy szorosabb eredmény is komoly meglepetést jelentene, kézilabdázóink számára, Vágó Attila vezetőedző szerint ezúttal minden teher nélkül léphet pályára csapatunk a világ egyik legjobb csapatának otthonában.

– Nyilván mások a két csapat lehetőségei és célkitűzései a bajnokságban, de én úgy gondolom, hogy nekünk egy felszabadult játékot kell nyújtanunk, mert tényleg semmi teher nincsen rajtunk. Szeretnék játéklehetőséget adni mindenkinek, a fiataloknak is, hogy minél többet legyenek a pályán, ráadásul közvetíti a mérkőzést a televízió is. Ez egy jó felkészülés lesz a Magyar Kupára, ahol hasonló miliőben játszunk majd a győriek ellen.

A rovat további hírei: Sport

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

Mayer Gréta bronzérmes a szombathelyi Világkupán

2022. okt. 01.

Jól szerepeltek a DKSE versenyzői a Szombathelyen megrendezett Challenge Világkupa szerenkénti döntőinek mai programjában.

A bajnok érkezik

A bajnok érkezik

2022. okt. 01.

A Ferencváros elleni hazai találkozón korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák hokisai az Erste Ligában vasárnap délután öt órától.

Rangadó vár a focistákra

Rangadó vár a focistákra

2022. okt. 01.

A negyedik helyezett ESMTK vendégeként folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután három órától.

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

Mindhárom dunaújvárosi tornász döntős a Világkupán

2022. okt. 01.

Mayer Gréta három, Makovits Mirtill és Makai Lilla egy-egy szeren jutott döntőbe a szombathelyi Challenge Világkupa szombati selejtezőjéből.

DSTV: sportnap az egyetemen

DSTV: sportnap az egyetemen

2022. szep. 30.

Szórakoztató elfoglaltságokat felvonultató sportnapot szervezett a Hallgatói Önkormányzat a Dunaújvárosi Egyetemen. Ennek részeként a hallgatók kipróbálhatták magukat futsalban, de volt lehetőség csocsózásra, asztaliteniszezésre és „sörpongra” is. Hangkép.

Kinyitották a gólzsák száját

Kinyitották a gólzsák száját

2022. szep. 30.

Nem volt hiány az izgalmakból a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában a sorozat újabb fordulójának utolsó mérkőzésein.

Sima meccsek kispályán

Sima meccsek kispályán

2022. szep. 29.

Az ST Solar és a Campus csoport éllovasa is magabiztos győzelemmel kezdte meg a városi kispályás labdarúgók kiemelt alapszakaszának újabb fordulóját.