Pikáns meccs vár a futsalosokra

spigott - 2022. május 23. 7:30

A Nagykanizsa elleni hazai összecsapáson gyarapíthatja bajnoki pontjai számát a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este hét órától.

Kép: DO-archív

Egyre jobb formát mutat a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az NB II-es pontvadászat Nyugati Csoportjának alsóházában. Facskó József együttese az első két fordulóban elszenvedett szoros vereség után nagyon szépen magára talált, legutóbbi öt találkozójából hármat döntetlenre hozott, kettőt megnyert, így jelenleg tizenegy szerzett ponttal áll az alsóházi tabella ötödik helyén. Futsalosaink a legutóbbi fordulóban a BAK otthonában arattak kiütéses, 9-2-es győzelmet, így jó hangulatban kezdhették meg felkészülésüket a rájuk váró újabb bajnokira, ami lényegesen nehezebbnek ígérkezik, ugyanis ma este hét órától a Nagykanizsa látogat az egyetemi sportcsarnokba.

Együttesünk következő vetélytársa finoman szólva sem kezdte jól az alsóházi rájátszást, első öt meccséből csak egyet nyert meg, míg négy alkalommal vereséget szenvedett, ám mióta sikerült "kibékülnie" az együttes vezetésének a kulcsjátékosokkal, ismét erőre kaptak, s előbb a BAK, majd a Szigetszentmiklós ellen is nyerni tudtak, így jelenleg tizenhárom ponttal éppen a mieink előtt, a negyedik helyen állnak a táblázaton. A két gárda három alkalommal találkozott egymással eddig az idei bajnoki szezonban, s egyszer a Nagykanizsa, egyszer együttesünk örülhetett győzelemnek, míg a sok vitát és indulatot kiváltó harmadik összecsapáson döntetlenre végeztek egymással a felek.

Remélhetőleg a mai mérkőzés a játékról fog szólni elsősorban, s mivel mindkét gárda jó passzban vág neki a csatának, várhatóan egy izgalmas, jó találkozóra számíthatnak azok, akik kilátogatnak az egyetem sportcsarnokába ma este hét órától.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.