Sikerrel búcsúznának a szezontól

spigott - 2022. május 21. 8:30

A győzelem reményében vág neki a Kisvárda elleni szezonzáró bajnokinak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata ma délután öt órától.

Idei utolsó bajnoki találkozójára készül a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese, mely a Kisvárda elleni hazai összecsapással búcsúzik el a 2022/2023-as szezontól szombaton délután öt órától. A találkozó mindkélt gárda számára kiemelten fontos, ugyanis az utolsó forduló előtt a mieink a kilencedik, míg a vendégek a hetedik helyen állnak a tabellán, ám mivel mindössze kettő pont választja el egymástól a csapatokat, egy esetleges győzelemmel pontszámban behoznánk holnapi ellenfelünket.

Ebben az esetben az egymás elleni eredmények rangsorolnák a csapatokat a tabellán, s mivel a két gárda kisvárdai összecsapását a házigazdák 29-26-ra megnyerték, ezért ahhoz, hogy a mieink megelőzzék holnapi vetélytársukat, muszáj lesz legalább négy góllal megnyerniük a találkozót, arról nem is beszélve, hogy nagyon jó lenne, ha győzelemmel tudnák elbúcsúztatni a Bulath Anitát, aki a szezon végén felhagy játékos pályafutásával.

Bulath Anita utolsó mérkőzésére készül! (Képek: DO-archív)

Ennek megfelelően is készül a találkozóra együttesünk, s mint azt Vágó Attila vezetőedző elmondta, hazai pályán nem lehet más céljuk, csak a két bajnoki pont megszerzése.
– Egyértelműen az a célunk, hogy győzelemmel fejezzük be a bajnokságot, s győzelemmel búcsúzzunk el az értünk szurkolóktól, illetve ettől a szezontól. Nem lesz könnyű dolgunk, a Kisvárda egy szervezett, jó csapat, jó játékot is játszanak, de mi itthon mindent el fogunk követni azért, hogy itthon tartsuk a két bajnoki pontot.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.