Újra címvédés az élvonalban

spigott - 2022. május 17. 12:30

Játszott mérkőzés nélkül hódította el a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályának aranyérmét a Karmacsi Autó FC együttese hétfőn este.

Kép: DO-archív

Ismét egy találkozót rendeztek meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság MezDepo I. osztályában hétfőn este. A DLSZ Arénában ezúttal a második helyezett Fejó-Therm Kft., valamint a hatodik Hardferr Bau Kft. játékosai néztek egymással farkasszemet, s ahhoz, hogy előbbinek maradjon még némi esélye a bajnoki cím megszerzésére, mindenképpen be kellett volna gyűjtenie a három pontot. A legutóbbi öt meccsét elveszítő Hardferr Bau azonban nem szívesen játszotta volna el az áldozati bárány szerepét, s az első felvonásban három góllal lepte meg esélyesebb ellenfelét.

A fordulást követően összekapta magát a Fejó, mely hat perc alatt háromszor is bevette ellenfele kapuját, ám hiába egalizált, a bő tíz perccel a lefújás előtt ismét a Nebucz Márkék álltak közelebb a sikerhez. Erre is volt válasza azonban a tabella második helyezettjének, de Nagy Erik gólja után már csak helyzetekig jutottak a felek, gólig, gólokig nem, így a küzdelmes csata végül 4-4-es döntetlennel ért véget. Ennek leginkább a listavezető Karmacsi Autó örülhetett, mely a hátralévő fordulók eredményeitől függetlenül ismét megnyerte a városi kispályás labdarúgók első osztályának küzdelmeit.

Eredmény
Fejó-Therm Kft. - Hardferr Bau Kft. 4-4
(0-3)

A MezDepo I. osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 30 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 28 pont, 3. SZP-Asztalos SE 14 pont, 4. Dunaferr 7 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 4 pont, 6. Szil-Ker Ablak 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Megváltott jegy az Eb-re

Megváltott jegy az Eb-re

2022. jún. 23.

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.