Megváltott jegy az Eb-re

spigott - 2022. június 23. 12:30

Második helyen végzett Pupp Viktória a Kolozsváron megrendezett nemzetközi birkózó versenyen.

Pupp Viktória (középen) utazhat az Eb-re! (Kép: DKSE-archív)

Kolozsváron, az U15-ös korosztály számára rendeztek birkózó versenyt a közelmúltban, s tizennyolc nemzet versenyzőit felvonultató megméretése n ott volt a magyar válogatott is, melynek tagjaként a DKSE sportolója, Pupp Viktória is szőnyegre léphetett. Viktória a 62 kg-os súlycsoportban szerepelt, s remek teljesítményt nyújtott, hiszen három mérkőzését is megnyerve küzdhetett meg végül az aranyéremért. Bár a fináléban a románok kiválósága pontozással jobbnak bizonyult a dunaújvárosi versenyzőnél, Viktória ezzel a teljesítménnyel bebiztosította helyét a július derekán sorra kerülő korosztályos Európa-bajnokságra utazó keretben.

A DKSE birkózóinak közleményéből megtudhattuk még azt is, hogy a szakosztály és fiókszakosztályai (Gurics György BDSE, Enying VSE) megkezdték két hetes nyári edzőtáborozásukat, ahol egyszerre két helyen várnak programok a résztvevőkre. Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskolában valamint Dunaújvárosban a Gurics György Birkózó Centrumban több mint nyolcvan fős létszámmal dolgoznak az edzők.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az első edzőmeccsen

Vereség az első edzőmeccsen

2022. jún. 24.

Az NB I-es MOL Fehérvár FC ellen csak lehetőségekig jutott a Dunaújváros FC labdarúgó csapata, a gólokat viszont a vendégek rúgták a két gárda edzőmeccsén ma délután.

Javított helyezésén a válogatott

Javított helyezésén a válogatott

2022. jún. 24.

A magyar válogatott három helyet javítva a 37. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyet változatlanul Brazília vezet.

Véghajrá előtt a kupában

Véghajrá előtt a kupában

2022. jún. 24.

Már csak két találkozó van hátra a 20. Dunaújváros Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó sorozat csoportköréből.

DSTV: sikeres szereplés

DSTV: sikeres szereplés

2022. jún. 23.

Az előzetes elvárásoknak megfelelően sikeres szezont zártak a FOX SE kötelékébe tartozó sportolók. Az elért eredményekről, valamint a szezon hátralévő részében esedékes feladatokról beszélgettünk Gyetvai Balázs és Mészáros Márk edzőkkel. Hangkép.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. jún. 23.

Hiába vezetett sokáig, a második félidőt elrontotta, így kikapott az olaszoktól a magyar női vízilabda válogatott a budapesti világbajnokság második csoportmérkőzésén.

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

Horváth Ferenc lett labdarúgóink új edzője

2022. jún. 22.

Új néven, új vezetőedzővel vágnak neki a 2022/2023-as szezonnak a dunaújvárosi labdarúgók.

DSTV: eredményhirdetés

DSTV: eredményhirdetés

2022. jún. 22.

Kiváló hangulatú eredményhirdetéssel ért véget a februárban meghirdetett Fitness Challenge 2022. A Hrozik Edit és edzői csapata által megvalósított projekt számos tagot és résztvevőt segített az online és offline edzéssorozattal, a legnagyobb átalakulást elérőket pedig személyesen köszöntötték. Hangkép.