Remek meccsek a női mezőnyben

spigott - 2022. június 6. 7:30

A Sárkeresztes csapatának sikerével ért véget a Carissa női labdarúgó bajnokság harmadik fordulója a DLSZ Arénában szombaton délután.

A DLSZ Arénában rendezték meg az AA Mozgásstúdió női foci kupa elnevezésű viadalt, mely a Carissa osztály női bajnokságának harmadik fordulója is volt egyben. A szombati megméretés elején ugyan az időjárás egy kicsit ráijesztett a résztvevőkre, ám miután elvonult az eső, már szerencsére semmi akadálya nem volt a torna megrendezésének, s ahogy azt a szervezők és a csapatok remélték, remek meccseket vívtak egymással a résztvevők.

A végig kiváló hangulatú, parádés találatokat is hozó viadalon ezúttal, a Sárkeresztes, a Dunaújváros PASE, a Baracs, az Enying és a Kiskunhalas együttesei mérték össze egymással erejüket körmérkőzéses rendszerben, melyből végül az a Sárkeresztes került ki győztesen, melymind a négy meccsét megnyerte. A második helyen a DPASE gárdája végzett, megelőzve az Enying, a Kiskunhalas és a Baracs formációit, így három fordulót követően a DPASE, a Sárkeresztes és a Kiskunhalas együttesei állnak egy-egy tornagyőzelemmel az összesített tabellán.

Képek forrása: DLSZ (Ihász Martin felvételei)

A Carissa női bajnokság zárófordulójára sem kell már sokat várni, ugyanis június 25-én Baracson adnak egymásnak randevút a sorozat résztvevői, s ezen a tornán dől majd el, hogy ki lesz idén a Carissa női bajnokság legjobbja.

Az AA Mozgásstúdió női foci kupa végeredménye: 1. Sárkeresztes 12 pont, 2. Dunaújváros PASE 9 pont, 3. Enying SE 6 pont, 4. Kiskunhalas 3 pont, 5. Baracs SE 0 pont.

Különdíjak

Legjobb játékos: Szabó Anita (Sárkeresztes)
Legjobb kapus: Csizmók Adrienn (Sárkeresztes)
Gólkirálynő: Bozsik Brigitta (Dunaújváros PASE)
DLSZ+ díj: Sraj Bernadett
Miklós István díj: Ferencz Virág (Enying SE)
Carissa díj: Kovács Krisztina (Dunaújváros PASE)

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.