Aranyos kezdés a bajnokságon

spigott - 2022. augusztus 4. 12:30

Két éremnek is örülhetett Kovács-Seres Hunor az úszók Debrecenben megrendezett serdülő országos bajnokságának nyitónapján.

Kép: DO-archív

Debrecenben rendezik meg az úszók serdülő országos bajnokságát augusztus 3. és 6. között, s a megméretésen ott vannak a DKSE versenyzői is, akik a Kovács-Seres Hunor, Deményi Zsombor, Bor Tamás, Gál Dóra, Kurucz Péter, Markovics Benedek, Vass Bianka összeállítású csapattal vesznek részt a viadalon. Melynek nyitónapján több dunaújvárosi úszó is rajtkőre állt, s Kovács-Seres Hunor révén két döntőben is érdekeltek voltak fiataljaink.

A DKSE tehetsége 200 méteres vegyesúszásban a második legjobb idővel került be a fináléba, ahol a délelőtti előfutamban úszott idején három másodpercet javítva (2:09,46) állhatott végül a dobogó harmadik fokára. 1500 méteres gyorsúszásban ugyan most elmaradt az egyéni csúcs megdöntése, ám Hunor ennek ellenére sem talált legyőzőre, s 15:53,43-as idővel végzett az első helyen, megelőzve hódmezővásárhelyi Horváth Ákost, valamint az érdi Poteczin Dánielt.

A rovat további hírei: Sport

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

2022. aug. 09.

Remek hangulatú viadallal ért véget az Újvárosi Darts Liga egyéni versenye a Munkásművelődési Központban a mögöttünk hagyott hétvégén.

DSTV: jól halad a munka

DSTV: jól halad a munka

2022. aug. 09.

Közös nyári felkészülésük második hetébe léptek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az eddig elvégzett munkáról, valamint az együttes helyzetéről Varga Arnolddal beszélgettünk. Hangkép.

Értékes második hely

Értékes második hely

2022. aug. 09.

Egyre jobb formát mutat a két dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

2022. aug. 08.

Tíz dobogós helyezéssel, köztük négy aranyéremmel zárták a dunaújvárosi versenyzők a Kiskundorozsmán megrendezett Táv- és Távcéllövő Országos Bajnokságot.

Irány az Európa-bajnokság

Irány az Európa-bajnokság

2022. aug. 08.

A Bácskay Csenge, Székely Zója (Postás SE), Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill (DKSE) alkotta felnőtt női tornászválogatott ma utazott el Münchenbe az Európa-bajnokságra, a junior női csapattal közösen.

Új edző a futsalosok élén

Új edző a futsalosok élén

2022. aug. 08.

Tóth Árpád irányítja a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesének munkáját a 2022/2023-as szezonban.

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

2022. aug. 07.

Negyedik helyen végzett Slihoczki Ádámék kenu négyese a kanadai világbajnokság ötszáz méteres döntőjében.