Harmadik hely a harmadik napon

spigott - 2022. augusztus 6. 12:30

Újabb dobogós helyezésnek örülhetett a DKSE versenyzője, Kovács-Seres Hunor az úszók debreceni serdülő országos bajnokságán.

Kép: DKSE

A harmadik versenynappal folytatódott Debrecenben az úszók serdülő országos bajnoksága pénteken, s ahogy a korábbi napokon, úgy ezúttal is több DKSE-s versenyzőért szoríthattak a viadalon a sportág dunaújvárosi szerelmesei. Fiataljaink közül ezúttal is Kovács-Seres Hunor biztosította helyét a délutáni finálékban, ahol előbb 200 gyorson, majd 400 vegyesen ugrott medencébe.

A DKSE junior Európa-bajnok kiválósága a harmadik legjobb idővel (01:57,20) jutott döntőbe a rövidebbik távon, ahol hiába javított több mint két másodpercet délelőtti idején (1:54,75), helyezése nem változott, így a kaposvári Kakuk Koppány, valamint a hódmezővásárhelyi Horváth Ákos mögött a harmadik helyen csapott célba.

400 vegyesen a negyedik legjobb idővel (04:41,78) kvalifikálta magát a legjobbak közé Hunor, aki hét másodperccel jobb időt (4:34,66) úszott, mint délelőtt, ám hiába az óriási egyéni csúcs, így is kilenc századdal lemaradt a dobogó harmadik fokáról, s végül a negyedik helyen fejezte be a szám küzdelmeit.

A rovat további hírei: Sport

Nyolc fényes érem Szegedről

Nyolc fényes érem Szegedről

2022. aug. 10.

Remekül szerepeltek a DKSE ifjú kajak-kenusai a Szegeden megrendezett Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokságon.

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

2022. aug. 09.

Remek hangulatú viadallal ért véget az Újvárosi Darts Liga egyéni versenye a Munkásművelődési Központban a mögöttünk hagyott hétvégén.

DSTV: jól halad a munka

DSTV: jól halad a munka

2022. aug. 09.

Közös nyári felkészülésük második hetébe léptek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az eddig elvégzett munkáról, valamint az együttes helyzetéről Varga Arnolddal beszélgettünk. Hangkép.

Értékes második hely

Értékes második hely

2022. aug. 09.

Egyre jobb formát mutat a két dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

2022. aug. 08.

Tíz dobogós helyezéssel, köztük négy aranyéremmel zárták a dunaújvárosi versenyzők a Kiskundorozsmán megrendezett Táv- és Távcéllövő Országos Bajnokságot.

Irány az Európa-bajnokság

Irány az Európa-bajnokság

2022. aug. 08.

A Bácskay Csenge, Székely Zója (Postás SE), Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill (DKSE) alkotta felnőtt női tornászválogatott ma utazott el Münchenbe az Európa-bajnokságra, a junior női csapattal közösen.

Új edző a futsalosok élén

Új edző a futsalosok élén

2022. aug. 08.

Tóth Árpád irányítja a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesének munkáját a 2022/2023-as szezonban.