Megyei ellenfél a kupában

spigott - 2022. augusztus 11. 15:17

Idegenben, a Pécsvárad otthonában juthat be a Magyar Kupa harmadik fordulójába a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Kép: DFC-archív

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa második fordulójának sorsolását ma kora délután. A húzáson a Dunaújváros FC labdarúgói is érdekeltek voltak, ugyanis a mieink az NB III-as BKV Előre elleni 5-2-es hétvégi sikerrel jutottak be a sorozat újabb fordulójába, ahol egy alacsonyabb osztályú, a Baranya Megyei I. osztályban szereplő Pécsvárad SE gárdája lesz a mieink ellenfele.

Bár papíron egyértelműen Horváth Ferenc együttese a továbbjutás esélyese, a pécsváradi gárdát nem lehet lebecsülni, ugyanis a Magyar Kupa első fordulójában az NB III Nyugati Csoportjában eddig hibátlan Kelen SC-t győzték le 1-0-ra. Ahogy az első fordulóban, úgy a továbbjutás ezúttal is egyetlen találkozón dől el, ám mivel ellenfelünk alacsonyabb osztályból érkezik, így a mérkőzést a pécsváradi Dr. Kófiás Mihály Városi Sporttelepen rendezik meg várhatóan augusztus 27-én.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.