Mosonmagyaróvári öröm az edzőmeccsen

spigott - 2022. augusztus 18. 8:00

Hatgólos, 39-33-as vereséget szenvedett mosonmagyaróvári felkészülési mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Főoldali és belsőkép forrása: mkcse.hu

Idegenben, a Mosonmagyaróvár otthonában folytatta felkészülési mérkőzései sorozatát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szerdán késő délután. bár a meccset a mieink kezdték jobban, a házigazdák előbb egalizáltak, majd gyors indításaiknak köszönhetően a vezetést is magukhoz ragadták.

A folytatás gólokban gazdag játékot hozott, s bár a mieink igyekeztek felzárkózni, a hazaiak a játékrész derekáig tartották két-háromgólos fórjukat. Szűk tíz perccel a félidő vége előtt változott a játék képe, támadásban és védekezésben is feljavult a Kohász, mely sorozatban szerezte találatait, s a 25. percben már 20-16-os dunaújvárosi előnyt mutatott az eredményjelző. Sajnos nem sokáig, mert az utolsó percekben a Mosonmagyaróvár egy 5-1-es sorozattal válaszolt, így a szünetre 21-21-es állással vonultak a felek.

A térfélcserét követően sem spóroltak a gólokkal a játékosok, ám a vendéglátók valamivel pontosabban játszottak együttesünknél, s ennek köszönhetően állandósulni látszott három-négygólos vezetésük. A Rapatyi-gárda becsülettel próbálkozott, ám az MKC tartotta sőt, még növelte is előnyét, s végül 39-33-as győzelmet aratott a mindkét gárda számára igen sok tapasztalattal bíró összecsapáson.

Motherson-Mosonmagyaróvár - DKKA 39-33 (21-21)

DKKA: Bartulovic - Arany 3, Borgyos 4, Farkas J. 4, Weisheitel, Poczetnyik 2, Kazai 7. Csere: Oguntoye (kapus), Nick 2, Fodor N. 4, Szalai B. 4 (1), Krupják-Molnár 1, Horváth P. 2, Matucza, Lakatos P., Agócs. Vezetőedző: Rapatyi Tamás.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.