Tornagyőzelem Siófokon

spigott - 2022. augusztus 16. 12:15

Két sima győzelemmel szerezte meg siófoki felkészülési tornájának első helyét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es együttese.

Kép: DKKA

Siófokon, a XI. Instromet Kupán szerepelt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es leány együttese a mögöttünk hagyott hétvégén. A szombati viadalon a mieinken kívül a házigazda Siófok, a Nemesvámos, valamint a Tempo KSE játékosai öltöttek szerelést, s Kovács István együttese a Tempo KSE elleni kiütéses, 40-15-ös sikerrel biztosította helyét a sorozat fináléjában. Itt a házigazdákat búcsúztató Nemesvámos volt fiataljaink ellenfele, ám ez a meccs sem hozott kiélezett csatát, mert a DKKA U19-esei 14-8-as első félidő után magabiztos, 26-18-as sikerrel nyerték meg a döntőt, s ezzel együtt a kupát is úgy, hogy a torna legtechnikásabb játékosának a dunaújvárosi Graffy Tamarát választották meg a szakemberek.

A DKKA U19-es csapatának eredményei a XI. Instromet Kupán

DKKA - Tempo KSE 40-15 (20-8)
DKKA - BDSE Nemesvámos 26-18 (14-8)

A torna végeredménye: 1. DKKA, 2. BDSE Nemesvámos, 3. Siófok KC, 4. Tempo KSE

DKKA: Horváth Gerda, Bakos Kármen, Bartók Dorina, Papp Nikolett, Korozmán Mercédesz, Kövecses Lili, Sztanó Kincső, Konyecsni Alexa, Graffy Tamara, Anja Georgijev, Gajdos Petra, Balogh Dóra, Földesi Dorottya, Fiáth Fanni, Kecskés Noémi, Kovács Flóra, Agócs Alexandra, Varga Viktória. Edző: Kovács István.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.