Újabb arany a serdülők között

spigott - 2022. augusztus 5. 7:30

200 pillangón a második, 400 gyorson az első helyen végzett a DKSE úszója, Kovács-Seres Hunor a debreceni serdülő országos bajnokságon.

Kép: DKSE

A második versenynappal folytatódott Debrecenben az úszók serdülő országos bajnoksága, s ahogy a viadal első napján, úgy csütörtökön is több dunaújvárosi versenyző rajtkőre állt a megméretésen. A DKSE tehetséges úszói közül ezúttal is Kovács-Seres Hunor szállította a döntős eredményeket, ugyanis 200 pillangón (2:07,71), valamint 400 gyorson (4:03,82) is a legjobb idővel került be a délutáni döntőkbe.

A finálékban előbb 200 pillangón ugrott medencébe a DKSE junior Európa-bajnoka, aki hiába javított közel két másodpercet (2:05,10) délelőtti idején, a hódmezővásárhelyi Horváth Ákost ezúttal nem tudta utolérni, így ebben a számban a második helyen végzett. Hunor nem sokkal később 400 gyorson is megmérette magát, s itt már nem talált legyőzőre, hiszen 3:58,02-es idővel az első helyen csapott célba, így már összesen négy éremnél jár az országos bajnokság második napja után.

A rovat további hírei: Sport

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

Kiskőrösi siker az ÚDL-ben

2022. aug. 09.

Remek hangulatú viadallal ért véget az Újvárosi Darts Liga egyéni versenye a Munkásművelődési Központban a mögöttünk hagyott hétvégén.

DSTV: jól halad a munka

DSTV: jól halad a munka

2022. aug. 09.

Közös nyári felkészülésük második hetébe léptek a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az eddig elvégzett munkáról, valamint az együttes helyzetéről Varga Arnolddal beszélgettünk. Hangkép.

Értékes második hely

Értékes második hely

2022. aug. 09.

Egyre jobb formát mutat a két dunaújvárosi játékossal felálló magyar női vízilabda válogatott.

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

Dunaújvárosi aranyeső Kiskundorozsmán

2022. aug. 08.

Tíz dobogós helyezéssel, köztük négy aranyéremmel zárták a dunaújvárosi versenyzők a Kiskundorozsmán megrendezett Táv- és Távcéllövő Országos Bajnokságot.

Irány az Európa-bajnokság

Irány az Európa-bajnokság

2022. aug. 08.

A Bácskay Csenge, Székely Zója (Postás SE), Kovács Zsófia, Mayer Gréta, Makovits Mirtill (DKSE) alkotta felnőtt női tornászválogatott ma utazott el Münchenbe az Európa-bajnokságra, a junior női csapattal közösen.

Új edző a futsalosok élén

Új edző a futsalosok élén

2022. aug. 08.

Tóth Árpád irányítja a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesének munkáját a 2022/2023-as szezonban.

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

Slihoczki Ádámék negyedikek a vb-n

2022. aug. 07.

Negyedik helyen végzett Slihoczki Ádámék kenu négyese a kanadai világbajnokság ötszáz méteres döntőjében.