Vereség a nyitómeccsen

spigott - 2022. augusztus 30. 7:30

Nagyot küzdött, ám olykor kissé görcsösen játszott, így nem tudott pontot szerezni az UTE elleni bajnoki szezonnyitón a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata.

Hazai környezetben, az előző szezon alapszakaszának győztese, az UTE ellen kezdte meg az NB II Nyugati Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese hétfőn este hét órától. Az egyetem sportcsarnokában megrendezett összecsapást remekül kezdte Tóth Árpád gárdája, mely már a 2. percben megszerezte a vezetést Boldizsár Csaba révén, ám sokáig nem örülhetett az előnynek, mert a lila-fehérek két perc múlva egalizáltak Kovács Dávid találatával (1-1). A folytatás nagy küzdelmet, több helyzetet is hozott, de a következő gólt a vendégek szerezték a 15. percben igaz most ők nem örvendhettek ennek sokáig, mert szinte a középkezdést követően egalizáltak futsalosaink Godslove szemfülességének köszönhetően, így a félidei szünetre 2-2-es állással vonultak a felek.

A második húsz percből még kettő sem telt el, mikor újra magához ragadta a vezetést az újpesti alakulat, s hogy a mieink kedve még rosszabb legyen, arról Czerman Márk gondoskodott, aki egy büntetőt gólra váltva duplázta meg a fővárosiak fórját a 23. percben (2-4). A dunaújvárosiak küzdöttek becsülettel, akadt is bőven lehetőségük a felzárkózásra, ám a helyzetek kimaradtak, így mikor a 34. percben Dobos Dávid is bevette a hazai kaput, eldőlni látszott az összecsapás (2-5). A mieink ugyan ekkor sem adták fel, de hiába szerezte meg második találatát Godslove két perccel a meccs vége előtt, tovább már nem jutott a Tóth-gárda, így a vendégek végül 5-3-as győzelmet aratva vitték el a pontokat az egyetemi sportcsarnokból.

Dunaújváros Futsal - UTE 3-5 (2-2)
Gólszerzők: Godslove 2, Boldizsár 1, illetve: Kovács, Szedmák, Sztraka, Czerman, Dobos.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Csányi, Szili, Boldizsár, Godslove. Csere: Bán (kapus), Váradi, Kovács K., Ivacs, Dobrovitz, Németh. Vezetőedző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Újra egy jó ügyért futnak

Újra egy jó ügyért futnak

2024. máj. 08.

Idén a Móra iskolának segíthetnek azok, akik részt vesznek a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportjának május 18-i rendezvényén.

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.