Az első hazai sikerre hajtanak a futsalosok

spigott - 2022. szeptember 19. 7:30

Az Asterix Érd elleni hazai összecsapással folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata ma este hét órától.

Kép: DO-archív

Nem úgy alakult a Dunaújváros Futsal felnőtt csapatának legutóbbi mérkőzése, ahogy azt a gárda drukkerei, vezetői és játékosai remélték, ugyanis a mieink hazai környezetben szenvedtek 3-2-es vereséget a Mad Dogs Futsal együttesétől, így három mérkőzést követően három ponttal állnak az NB II Nyugati Csoportjának hetedik helyén. Tóth Árpád gárdája a negyedik fordulójában ismét itthon, az egyetemi sportcsarnokban lép pályára, ahová az Asterix Érd együttese látogat ma este hét órától.

Futsalosaink mai vetélytársa eddig két meccset játszott az idei szezonban, mérlege felemás, ugyanis első találkozóján 6-2-re kikapott hazai pályán a Nagykanizsától, míg a legutóbbi játéknapon a Hidegkúti SC ellen diadalmaskodott 5-4-re úgy, hogy bő negyed órával a mérkőzés vége előtt még 2-2-t mutatott az eredményjelző.

Hazai környezetben azonban nem lehet más célja együttesünknek, csak a három pont megszerzése, ám ehhez elsősorban az egyéni hibákat kell minimálisra csökkentenie a játékosoknak, ugyanis a Mad Dogs Futsal elleni legutóbbi bajnokin elsősorban ezek miatt maradt pont nélkül az egyébként jól játszó dunaújvárosi alakulat. Az biztos, hogy a mieink nagyon készülnek, elszántan, bizakodva várják az este hét órai kezdést, s ha kihozzák magukból, amit tudnak, akkor megszerzik első hazai sikerüket a 2022/2023-as szezonban.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a három pont megszerzése

Elvárható a három pont megszerzése

2024. már. 29.

A tabellán nyolcadik Tatabánya otthonában folytatja a bajnokság küzdelmeit a DFVE női vízilabda csapata szombaton délután négy órától.

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.