Hazai remeklés a Gárdonyiban

spigott - 2022. szeptember 25. 12:48

Rengeteg éremmel, bátor, szép játékot nyújtva zárták a Gárdonyi iskolában megrendezett Decathlon Amatőr Országos Tollaslabda Bajnokságot a Danubius KSE versenyzői.

A Gárdonyi iskola tornatermében rendezték meg a Decathlon Amatőr Országos Tollaslabda Bajnokság küzdelmeit szeptember 24-én, szombaton. A megméretésre az ország több településéről, Budapestről, Székesfehérvárról, Seregélyesről és Kalocsáról is érkeztek versenyzők, de a mezőny nagyobbik részét így is a dunaújvárosiak, a Danubius KSE játékosai alkották.

Első versenyén szerepelt a mieink közül Zsedrovics Attila, Zsedrovics Gábor, Salma Kinga, Salma Patrik, Sztankó Zina is, s mint azt Jakab János, a Danubius KSE vezetőedzője elárulta, a tapasztaltabb versenyzőkhöz, Ődi Benedekhez és Szabó Bálinthoz hasonlóan mindannyian bátor, szép játékkal, győztes mérkőzésekkel örvendeztették meg az értük szurkolókat.

A szép győzelmek mellett érmekből is bőven jutott a hazaiaknak, ugyanis Mayer Hedvig C női egyéniben bronzérmet, Pécsi Noémi C női egyéniben ezüstöt, Jakab Juliána C női egyéniben aranyérmet szerzett a kicsik korcsoportjában. A nagyoknál C női egyéniben Jakab Szandra Mira bronzérmes lett, míg Pávics Koppány C férfi egyéniben ért el harmadik helyezést.

Képek: Danubius KSE

Szabó Károly B férfi egyéniben aranyérmes lett, ugyanitt Sztakó Zsolt ezüstérmet szerzett, s a Szabó Károly - Pávics Koppány C férfi páros is a dobogó második fokára állhatott fel. Szabó Károly és Jakab Szandra Mira megnyerte a C vegyes párost, ugyanitt Jakab János és Jakab Juliána ezüstérmes, Pécsi Tamás és Pécsi Noémi pedig bronzérmes lett. C női párosban ezüstérmet szerzett Kiss Angéla és Jakab Szandra Mira, míg Jakab Juliána és Varga Gabriella párosa a harmadik helyen fejezte be a viadal küzdelmeit.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.