Nagy pofon a fővárosban

spigott - 2022. szeptember 7. 7:30

Alaposan belefutottak a késbe a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói a Ferencváros otthonában lejátszott kedd esti edzőmérkőzésen.

Főoldali és belső kép forrása: fradi.hu/Molnár Ádám

A FEHA19 U21-es csapata elleni fölényes sikert követően a Tüskecsarnokban, a magyar bajnok Ferencváros otthonában folytatta felkészülési meccsei sorozatát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata kedden este. Niko Eronen együttese nem a legjobban kezdte a találkozót, ugyanis az 5. percben már két góllal vezetett az első hazai edzőmeccsén igen motiváltan játszó fővárosi alakulat (2-0). A folytatás oda-vissza játékot, némi ferencvárosi fölényt hozott, majd a 15. percben a DAB szépítését Embrich révén, ám a Fradi még ebben a felvonásban visszaállította a két gárda közti korábbi különbséget (3-1).

A második felvonás elején tovább növelte előnyét a bajnoki címvédő, mely két emberelőnyt is kihasznált, míg a mieink azért is szomorkodhattak, mert négy játékosuk is sérülés miatt volt kénytelen idő előtt lejönni a jégről. A folytatásban akadtak ugyan lehetőségei az Acélbikáknak is, ám a fölényben játszó zöld-fehérek a kapu előtt is hatékonyabbak voltak hokisainknál, így az utolsó harmadban újabb négy gólt szereztek válasz nélkül, s végül 9-1-es sikert arattak a dunaújvárosi jégkorongozók ellen.

A rovat további hírei: Sport

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.