Tolongás a Campus élén

spigott - 2022. szeptember 22. 12:30

Négy csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó Campus csoportjának élmezőnyében.

Képek: DLSZ-archív

Ahogy az ST Solar csoportban, úgy a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus csoportjában is két összecsapást rendeztek meg a sorozat negyedik fordulójából az elmúlt napokban. Pontosabban csak rendeztek volna, ugyanis a Varázs Kép és a Fejó-Therm Kft. mérkőzésére előbbi nem tudott kiállni, így a három pontot 5-0-s gólkülönbséggel a Fejó-Therm gárdája kapta meg, mely így két meccset követően két győzelemmel áll a tabella második helyén, míg a Varázs Kép a ki nem állás miatt kapott két büntetőponttal visszacsúszott a hatodik helyre.

Volt azért meccs, amit meg is rendeztek, itt a Tízpróbások és a Maradék játékosai néztek egymással farkasszemet a DLSZ Arénában. Az eddig hibátlan Tízpróbások számára azonban egyáltalán nem úgy alakult a találkozó, ahogy azt remélték, mert a Maradék gárdája már az első félidő után 4-1-re vezetett, majd a fordulást követően újabb négy gólt szerezve aratott sima, 8-2-es győzelmet, s második sikerének köszönhetően csatlakozott a hatpontos csapatok népes táborához.

Eredmények
Varázs Kép - Fejó-Therm Kft. 0-5 (játék nélkül)
Tízpróbások - Maradék 2-8 (1-4)

A Campus csoport állása: 1. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 2. Fejó-Therm Kft. 6 pont, 3. Maradék 6 pont, 4. Tízpróbások 6 pont, 5. Gamma Metal Kft. 3 pont, 6. Varázs Kép 1 pont, 7. B.T. Mirage 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.