Végül biztos siker

spigott - 2022. szeptember 6. 7:30

Remek véghajrájának is köszönhetően aratott négygólos győzelmet az újonc Tolna-Mözs otthonában a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata az NB II Nyugati Csoportjának második fordulójában.

Idegenben, az újonc Tolna-Mözs elleni összecsapással folytatta az NB II Nyugati Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata hétfőn este nyolc órától. Tóth Árpád együttese esélyesként várta az összecsapást, s bár az első felvonás derekáig nem tudta megszerezni a vezetést, a 9. percben Csányi Dávid találatával végre előnybe került együttesünk, mely öt perccel később, Gödör öngóljával duplázta meg vezetését (0-2). Sokáig nem örülhettek azonban ennek futsalosaink, mert szinte a középkezdés után szépített a házigazda, ám a lefújás előtt nem sokkal Ivacs Gábor is bevette a hazai kaput, így a szünetre 3-1-es dunaújvárosi fórral vonultak a felek.

Képek: DO-archív

A térfélcsere után erősebben kezdett a házigazda, mely már az első percben minimálisra csökkentette hátrányát, majd a játékrész feléhez érve egalizálni is tudott, így kezdődhetett minden elölről (3-3). Hiába vette vissza a vezetést Boldizsár Csaba révén együttesünk, erre is volt válasza a vendéglátóknak, akik Paksi harmadik találatával egyenlítettek a 33. percben (4-4). Futsalosaink szerencsére nem estek kétségbe, a véghajrában egyértelműen vetélytársuk fölé kerekedtek, s mivel a 33. és a 38. perc között Godslove, Ivacs, Boldizsár és Németh is betalált, így végül magabiztos, 8-4-es győzelemmel hozták haza a bajnoki pontokat a remekül küzdő újonc otthonából.

Tolna-Mözs - Dunaújváros Futsal 4-8 (1-3)
Gólszerzők: Paksi 3, Vadas, illetve: Ivacs 2, Boldizsár 2, Csányi, Godslove, Németh, Gödör (öngól).

Dunaújváros Futsal: Bán - Ivacs, Csányi, Boldizsár, Godslove. Csere: Cseresnyés (kapus), Váradi, Kovács, Dobrovitz, Szili, Németh. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.