Beoltva gól ellen

spigott - 2022. október 25. 7:30

Szerzett találat nélkül szenvedett vereséget a Nagykanizsa otthonában lejátszott bajnoki találkozón a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az NB II Nyugati Csoportjának újabb fordulójában.

Kép: DO-archív

Idegenben, a Nagykanizsa vendégeként folytatta a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese hétfőn este nyolc órától. Az összecsapás előtt a hazaiak a hetedik, míg a mieink a nyolcadik helyen álltak az NB II Nyugati csoportjában, így izgalmas találkozóra számíthattak a felek még úgy is, hogy a kanizsai gárda hat ponttal előzte meg Tóth Árpád együttesét a tabellán. A mérkőzés első felvonása maximálisan igazolta is az előzetes várakozásokat, kiegyenlített csatát láthattak azok, akik kilátogattak a Kanizsa Arénába. A nagy küzdelemben bőven akadt lehetősége a csapatoknak, ám ahogy a házigazdák, úgy a mieink sem tudtak élni lehetőségeikkel, így gól nélküli döntetlennel ért véget az első felvonás.

A második félidőből még egy perc sem telt el, mikor megtörte gólcsendjét a házigazda, mely Milei pörgetésével került előnybe, s hogy a mieink kedve még borúsabb legyen, arról Kollár gondoskodott a 28. percben (2-0). Együttesünk próbálkozott becsülettel, ám az ellenfél kapuja előtt semmi nem jött össze Csányiéknak, s mikor a 36. percben Szőke is bevette a dunaújvárosi kaput, eldőlt a mérkőzés. Futsalosaink a véghajrában áttértek kapus nélküli játékra, ám ebből sem tudtak betalálni sőt, Kollár üres kapus gólja végleg lezárta a meccset, melyet 4-0-ra nyert a Nagykanizsa, így a mieink visszacsúsztak a tabella kilencedik helyére.

Nagykanizsai FC - Dunaújváros Futsal 4-0 (0-0)
Gólszerzők: Kollár 2, Millei, Szőke.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Kovács, Csányi, Németh. Csere: Bán (kapus), Váradi, Dobrovitz, Varga, Perjési. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.