Bosszantó hazai vereség

spigott - 2022. október 4. 7:30

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

A Haladás II. elleni rangadóval folytatta az NB II Nyugati Csoportjának küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese hétfőn este hét órától.

Tóth Árpád gárdája sajnos alaposan beragadt a rajtnál, ugyanis a vendégek első három lövésükből kétszer is bevették Cseresnyés kapuját, így már a 6. percben 0-2 állt az eredményjelzőn. Ekkor kezdett éledezni együttesünk, mely egyre többször jutott el ellenfele kapujáig, ám hiába alakított ki több ajtó-ablak helyzetet, csaknem akart megszületni a szépítő találat. Egészen a 13. percig, mikor Kiss Patrik kapu elé lőtt labdája utat talált a hálóba, de a vendégek gyakorlatilag a középkezdés után visszaállították a két gárda közti korábbi különbséget (1-3). A félidő hajrájában egymás után alakította ki és hagyta is ki helyzeteit a Tóth-csapat, s ezt újabb góllal büntette a szombathelyi alakulat. Villám Balázs bombagólja visszahozta a hazai reményeket, de a félidő utolsó percében büntetőt is hibáztak a dunaújvárosiak, így a szünetre 2-4-es állással vonultak a felek.

Végh Zoltán felvételei

A térfélcserét követően hamar magához ragadta a kezdeményezést csapatunk, s Csányi révén sikerült minimálisra csökkenteni hátrányát, de elég volt egy kétperces kihagyás, s újra három gól volt a hátrány (3-6). Közben gyűltek a szabálytalanságok is hazai oldalon, a válogatott Vas két büntetőt is elhibázott, s bár a mieink öt a négy elleni játékból Godslove révén szépítettek, ennél tovább a helyzeteik ellenére sem jutottak, így végül rendkívül bosszantó, 6-4-es vereséget szenvedtek egy olyan meccsen, melyet gólokkal kellett volna megnyerniük.

Dunaújváros Futsal - Haladás II. 4-6 (2-4)
Gólszerzők: Kiss Patrik Márk 2, Villám Balázs, Csányi Dávid, ill.: Kiss Patrik 3, Knizs Olivér 1, Volner Bence, Puhr Bálint.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Csányi, Kiss, Godslove. Csere: Váradi, Kovács, Villám, Dobrovitz, Perjési, Németh. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

Ellenfelet kaptak futsalosaink a Magyar Kupában

2022. dec. 01.

Hazai pályán, az UTE ellen folytatja a Magyar Kupa küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese.

Nehéz ellenfél a kupában

Nehéz ellenfél a kupában

2022. dec. 01.

A DVSC lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa negyedik fordulójában.

A címvédő ellen játszanak a Bikák

A címvédő ellen játszanak a Bikák

2022. dec. 01.

Hazai környezetben, a Csíkszereda elleni összecsapással folytatja az Erste Liga küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata ma este fél héttől.

Hazatért a válogatott bekk

Hazatért a válogatott bekk

2022. nov. 30.

Tóth Gergely személyében egy ponterős, helyi nevelésű játékossal erősítette meg védősorát a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elkészült a második csoportkör menetrendje

Elkészült a második csoportkör menetrendje

2022. nov. 30.

A Catania ellen kezdi, s a holland Leiden ellen zárja a Bajnokok Ligája második csoportkörét a DFVE felnőtt női vízilabda csapata.

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

Remek hangulatban búcsúztatták az évet

2022. nov. 30.

Közel kétszáz gyermek vett részt a DKSE és a Gurics György BDSE birkózóinak évzáró rendezvényén a mezőfalvi Petőfi iskolában.

Rácalmásra "költözik" a Kohász

Rácalmásra "költözik" a Kohász

2022. nov. 29.

A Dunaújvárosi Sportcsarnok helyett Rácalmáson játssza következő két hazai bajnoki találkozóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.