Kupafeladatok előtt a DKSE

spigott - 2022. november 24. 12:06

A bravúr reményében vág neki a nyolcaddöntő ma esti visszavágójának a DKSE felnőtt röplabda csapata a Magyar Kupában.

Kép: DO-archív

Nem úgy alakult a DKSE felnőtt röplabda csapatának legutóbbi bajnokija, ahogy azt az együttes vezetői, játékosai és szurkolói remélték, ugyanis a vasárnap estére kiírt Dág elleni mérkőzést végül nem tudták megrendezni, ugyanis a 14,7 Celcius-fokos sportcsarnokban a vendégek végül nem vállalták a szereplést. Az élet azonban nem állt meg, röplabdázóink már másnap megkezdték a felkészülést az előttük álló újabb feladatra, mely egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek, ugyanis ma este hét órától az extraligás Kazincbarcika ellen lépnek pályára Tomanóczy Tibor tanítványai a Magyar Kupában.

A nyolcaddöntős párharc első összecsapásán a VRCK gárdája igazolta a papírformát, s 3-0-ra győzte le röplabdázóinkat úgy, hogy a második szettben már hét ponttal is vezetett együttesünk, ám a vendéglátók innen is fordítani tudtak. A továbbjutás esélyesének természetesen a magasabb osztályból érkező vendégek számítanak, ám a mieink is rendkívül elszántan készülnek a találkozóra, s igyekeznek mindent elkövetni azért, hogy megnehezítsék ellenfelük dolgát. Remélhetőleg ezúttal a hőmérséklettel sem lesz probléma, s egy izgalmas, jó meccset láthatnak a sportcsarnokba kilátogató drukkerek.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.