Nem volt esély az UTE ellen

spigott - 2022. november 29. 7:30

Korán jelentős hátrányba került, s végül hatgólos vereséget szenvedett a tabellán második UTE otthonában a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata az NB II-ben.

Kép: DO-archív

Nehéz ellenfél, a második helyezett UTE gárdája várt a Dunaújváros Futsal felnőtt csapatára az NB II Nyugati fordulójának első "tavaszi" fordulójában hétfőn este fél kilenctől. A két együttes igen szoros, jó meccset játszott a dunaújvárosi szezonnyitón, s bár ezen a vendégek diadalmaskodtak, a mieink abban bízva vágtak neki a találkozónak, hogy idegenben is meg tudják szorítani a lila-fehéreket.

Ebből sajnos semmi nem jött össze együttesünk számára, ugyanis a vendéglátók villámrajtot vettek, s Csernay és Kasza révén már az 5. percben két góllal vezetek. A folytatás sem alakult szebben, mert a helyzeteivel remekül élő házigazdák a 12. és a 13. percben is bevették Bán Bercel kapuját, s a szünethez érve már 4-0-ra vezettek a futsalosaink ellen.

A második felvonásban igyekezett ugyan feljebb zárkózni együttesünk, ám lehetőségeivel nem tudott élni, nem úgy, mint ellenfelük, mely a játékrész derekán megszerezte ötödik találatát is, majd a véghajrá előtt újabb két góllal szomorította a mieinket (7-0). Rendkívül hosszú dunaújvárosi gólcsendet futsalosaink játékos-edzője, Tóth Árpád törte meg a 38. percben, ám ez maximum szépségtapasznak volt elég, mert az újpestiek sima, 7-1-es sikerrel tartották otthon a pontokat, míg a mieink jövő hét hétfőn a sereghajtó Tolna-Mözs ellen javíthatnak.

UTE - Dunaújváros Futsal 7-1 (4-0)
Gólszerzők: Csernay 3, Kasza, Szűcs, Czerman, Medveczki, ill: Tóth.

Dunaújváros Futsal: Bán - Ivacs, Kovács, Csányi, Perjési. Csere: Cseresnyés (kapus), Varga, Szili, Németh, Tóth. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.