Rácalmásra "költözik" a Kohász

doszerk - 2022. november 29. 17:30

A Dunaújvárosi Sportcsarnok helyett Rácalmáson játssza következő két hazai bajnoki találkozóját a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Kép: DKKA

Hivatalos honlapján jelentette be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia, hogy decemberi hazai bajnoki mérkőzéseit nem tudja a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lejátszani. A DKKA vezetősége úgy döntött, hogy az NB I-ben szereplő felnőtt együttes az év hátralévő hazai rendezésű találkozóit a Rácalmási Rendezvényközpont és Sportcsarnokban játssza le, derült ki a DKKA közleményéből, melyből megtudhattuk, hogy a döntés egyelőre két összecsapást, a december 2-i NEKA, valamint a december 18-i Siófok KC elleni csatát érinti.

Az akadémisták tájékoztatójából megtudhattuk még, hogy a rácalmási csarnok befogadóképessége 280 fő, ám a szabály szerint a jegyek 10 százaléka a vendégek szurkolóit illeti, így előreláthatólag 250 hazai szurkoló lehet majd jelen személyesen is a találkozókon. A megvásárolt hazai szezonbérletek természetesen Rácalmáson is érvényesek, ezeket a férőhelyeket azonban a befogadóképesség maximalizálása miatt előzetes regisztráció alapján tudják csak biztosítani. Éppen ezért a DKKA vezetése arra kéri bérlettel rendelkező szurkolóit, hogy a mérkőzések kapcsán az alábbi felületeken jelezzék, részt kívánnak-e venni a mérkőzésen, s visszajelzésükre abban az esetben is számítanak, amennyiben nem kívánnak részt venni valamelyik találkozón.

Az említett két mérkőzéssel kapcsolatos információ még, hogy a jegyek helyszíni vásárlására csak korlátozott számban lesz lehetőség, ugyanakkor a DKKA vezetése folyamatosan dolgozik megoldáson, s remélik, hogy ez a helyet csak átmeneti.

DKKA - NEKA – bérletes regisztráció

DKKA - Siófok KC – bérletes regisztráció

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.