Remek hangulatban búcsúztatták az évet

spigott - 2022. november 30. 7:30

Közel kétszáz gyermek vett részt a DKSE és a Gurics György BDSE birkózóinak évzáró rendezvényén a mezőfalvi Petőfi iskolában.

Mezőfalván, a Petőfi iskola tornatermében és udvarán tartotta meg a gyermek és diák korcsoport közös évzáró rendezvényét a DKSE birkózó szakosztálya a mögöttünk hagyott hétvégén, november 26-án. Az eseményen a DKSE és a Gurics György BDSE birkózó palántái, edzői és a szülők vettek részt, összesen közel 200-an, s érkeztek gyerekek Dunaújvárosból, Kulcsról, Mezőfalváról és Nagyvenyimről is. A rendhagyó esemény ötletgazdája és főszervezője Tombor István vezetőedző volt, s az évzárót megtisztelte jelenlétével Gurics György egykori kiváló birkózó és sportvezető, a Gurics György BDSE névadójának fia, Gurics Attila is.

A hangulat remek volt, a szülők és edzők közösen készítették két nagy üstben a pörköltet és sütötték a kemencében az oldalast. Ez alatt az idő alatt a kisbirkózók a tornateremben három ugrálóvár segítségével vezethették le energiájukat. A közös ebéd előtt Tombor István vezetőedző értékelte az idei évet és felidézte a legjobb pillanatokat is, majd a jól megérdemelt ebéd után folytatódott a kötetlen beszélgetés és a játék kifulladásig.

Képek forrása: DKSE birkózó szakosztály

"A rendezvényt a szülők önzetlen és lelkes segítsége nélkül nem tudtuk volna lebonyolítani, ezúton is köszönjük munkájukat. Köszönjük továbbá az iskola vezetésének azt, hogy a remek helyszínt biztosították részünkre. Az óvodás csoportok játékos évzáró eseményére a következő hetekben kerül sor" - árulta el érdeklődésünkre Mátyás Gábor, a DKSE birkózó szakosztályának szakmai igazgatója.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.