Remek hangulatban búcsúztatták az évet

spigott - 2022. november 30. 7:30

Közel kétszáz gyermek vett részt a DKSE és a Gurics György BDSE birkózóinak évzáró rendezvényén a mezőfalvi Petőfi iskolában.

Mezőfalván, a Petőfi iskola tornatermében és udvarán tartotta meg a gyermek és diák korcsoport közös évzáró rendezvényét a DKSE birkózó szakosztálya a mögöttünk hagyott hétvégén, november 26-án. Az eseményen a DKSE és a Gurics György BDSE birkózó palántái, edzői és a szülők vettek részt, összesen közel 200-an, s érkeztek gyerekek Dunaújvárosból, Kulcsról, Mezőfalváról és Nagyvenyimről is. A rendhagyó esemény ötletgazdája és főszervezője Tombor István vezetőedző volt, s az évzárót megtisztelte jelenlétével Gurics György egykori kiváló birkózó és sportvezető, a Gurics György BDSE névadójának fia, Gurics Attila is.

A hangulat remek volt, a szülők és edzők közösen készítették két nagy üstben a pörköltet és sütötték a kemencében az oldalast. Ez alatt az idő alatt a kisbirkózók a tornateremben három ugrálóvár segítségével vezethették le energiájukat. A közös ebéd előtt Tombor István vezetőedző értékelte az idei évet és felidézte a legjobb pillanatokat is, majd a jól megérdemelt ebéd után folytatódott a kötetlen beszélgetés és a játék kifulladásig.

Képek forrása: DKSE birkózó szakosztály

"A rendezvényt a szülők önzetlen és lelkes segítsége nélkül nem tudtuk volna lebonyolítani, ezúton is köszönjük munkájukat. Köszönjük továbbá az iskola vezetésének azt, hogy a remek helyszínt biztosították részünkre. Az óvodás csoportok játékos évzáró eseményére a következő hetekben kerül sor" - árulta el érdeklődésünkre Mátyás Gábor, a DKSE birkózó szakosztályának szakmai igazgatója.

A rovat további hírei: Sport

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2024. ápr. 20.

Hazai környezetben, a Dunaújvárosi Sportcsarnokban játssza le a 2023/2024-es szezon utolsó találkozóját a DKSE röplabda csapata a Miskolc ellen vasárnap délután öt órától.

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

Kulcsfontosságú meccs vár a focistákra

2024. ápr. 20.

A Fehérvár FC második csapatának otthonában folytatják a bajnokság küzdelmeit a Dunaújváros FC labdarúgói vasárnap délelőtt tizenegy órától.

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.