Tihanyban folytatják a bajnokságot

spigott - 2022. november 21. 12:00

Három nappal a hazai kupasikert követően már a bajnokságban vár komoly feladat a Dunaújváros Futsal felnőtt együttesére a Tihanyi FC ellen.

Szép győzelemnek örülhetett a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese a Magyar Kupa első fordulójában pénteken, s a Nagykanizsa elleni 4-2-es siker azt is jelentette, hogy Tóth Árpád csapata biztosította helyét a sorozat következőkörében. Túl sokáig azonban nem örvendezhettek futsalosaink, ugyanis ma már újabb feladat vár Csányi Dávidékra, akik este fél nyolctól idegenben, a Tihanyi Sportcsarnokban húznak szerelést az NB II nyugati csoportjának ötödik fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Tihanyi FC ellen.

Együttesünk a hetedik helyről vág neki az összecsapásnak úgy, hogy eddig lejátszott kilenc meccséből hármat nyert meg, s hat alkalommal vereséget szenvedett, míg mai házigazdájuk tíz találkozón van már túl az idei szezonban, s négy győzelme mellett hat alkalommal hagyta el vesztesen a pályát, így három ponttal, valamint egy helyezéssel előzi meg futsalosainkat a bajnoki tabellán.

Képek: DO-archív

Fontos csata vár tehát a felekre, ugyanis hazai siker esetén a tihanyiak felzárkóznának a Nagykanizsára, míg egy dunaújvárosi győzelem azt jelentené, hogy csapatunk pontszámban beérni mai ellenfelét a bajnokságban. A mieinknél rendre nagy kérdés, milyen felállásban tudnak nekivágni egy-egy mérkőzésnek, ám azt a pénteki kupameccsen már sikerült bizonyítani, hogy tartalékosan is képesek a jó játékra, s amennyiben azt az arcukat mutatják, mint a Nagykanizsa elleni meccs második félidejében, úgy Tihanyból is elhozhatják a nagyon fontos bajnoki pontokat.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.