"Így mi is boldogok lehetünk"

spigott - 2022. december 28. 12:33

Mindenki kivette a részét a Jót, Szívből – Dunaújvárosért csoport karácsonyi jótékonysági kezdeményezéséből.

Kép forrása: Jót, Szívből - Dunaújvárosért

Mint arról beszámoltunk, nagy sikert hozott a Jót, Szívből – Dunaújvárosért akciócsoport, a Karácsony Mindenkié! elnevezésű jótékonysági kezdeményezése, mellyel öt család karácsonyát igyekeztek szebbé tenni támogatóik, barátaik segítségével. A jótékonysági akcióhoz rengetegen csatlakoztak, árulta el érdeklődésünkre Petrás Gábor, a Jót, Szívből – Dunaújvárosért akciócsoport vezetője, akit arra kértünk, ossza meg velünk gondolatait a karácsonyi jótét kezdeményezésükről.

– Azért is volt óriási siker a karácsonyi akciónk, mert rengeteg jót tenni vágyó ember van Dunaújvárosban, aki megteheti, hogy segít. Ezért is gondoltuk úgy, a Jót, Szívből - Dunaújvárosért csapatával, hogy megszólítjuk azokat az éttermeket, vállalkozásokat, akik a karácsonyi forgatagban tudnak, tudnának nekünk segíteni, és szerencsére most sem találtunk süket fülekre, szinte azonnal özönleni kezdtek a felajánlások. Kit személyesen kerestünk meg, de voltak olyanok is, akik a hirdetés láttán kerestek meg minket, és ajánlottak fel különböző ételeket, illetve tárgyi eszközöket, valamint a gyermekeknek ajándékokat. Azt gondolom, hogy nagyszerű összefogásnak lehettünk szemtanúi, s mikor átadtuk a családoknak az ajándékokat, láttuk, éreztük, hogy jó helyre kerültek a felajánlások, s ha ezzel öt családnak, tizennégy gyermeknek szebbé tudtuk tenni a karácsonyát, akkor maximálisan elértük célunkat, s így mi is boldogok lehetünk. Látni kell azt is, hogy mi ebben a szép történetben csak összekötő kapocs voltunk, a legnagyobb szerepet támogatóink, barátaink, önkénteseink vállalták a felajánlásokkal, s azzal, hogy 24-én délelőtt tizenegy órakor elszállították az ételeket, ajándékokat a családoknak. Rendkívül hálásak vagyunk mindenkinek, aki csak egy kicsivel is hozzájárult ahhoz, hogy ez megvalósulhatott, nagyon bízunk abban, hogy 2023-ban is lesz lehetőségünk arra, hogy támogathassuk azokat, akik megérdemlik.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.