Ismét Érdre látogatnak a futsalosok

spigott - 2022. december 19. 12:30

A vele azonos pontszámmal álló Asterix Érd otthonában búcsúztatja az idei esztendőt a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este fél nyolctól.

Kép: DO-archív

Egy héttel azután, hogy bravúros, 3-1-es győzelmet aratott az akkor még dobogós Mad Dogs Futsal ellen, újra Érdre látogat a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely az Asterix Érd ellen méreti meg magát ma este fél nyolctól. Tóth Árpád csapata a közelmúlt bukdácsolásai után nagyon összekapta magát legutóbbi két találkozóján egyaránt győzni tudott, így öt sikerrel és nyolc vereséggel, tizenöt szerzett ponttal áll jelenleg a tabella nyolcadik helyén.

Futsalosaink mai ellenfele a mieinkhez hasonlóan szerepel a 2022/2023-as szezonban, melyben tizennégy találkozót hagyott már maga mögött, s öt győzelmével, valamint kilenc vereségével szintén tizenöt bajnoki egységet szorgoskodott össze, s csak rosszabb gólkülönbségével szorul együttesünk mögé a táblázaton. Az érdiek legutóbb 8-5-ös vereséget szenvedtek Nagykanizsán, ugyanakkor azt megelőzően a Mag Dogs (4-2), valamint a Hidegkúti SC ellen is diadalmaskodni tudtak, s nyilván az a céljuk, hogy a ma esti összecsapáson is begyűjtsék a három pontot.

Ennek reményében húznak azonban szerelést futsalosaink is az érdi találkozón, s az elmúlt meccseken mutatott játékuk, illetve eredményeik alapján erre minden esélyük meg is van. Ehhez semmi másra, csak a közelmúlt meccsein látott taktikus, fegyelmezett játékra lesz szükség, s amennyiben ezt képesek lesznek megvalósítani Csányiék, úgy tovább nyújthatják győzelmi sorozatukat, s tovább csökkenthetik hátrányukat az előttük állókhoz képest.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.