Megérdemelt siker a dobogós otthonában

spigott - 2022. december 13. 7:30

Nagybetűs csapatként küzdve aratott 3-1-es győzelmet a Mad Dogs Futsal elleni érdi bajnokin a Dunaújváros Futsal együttese az NB II Nyugati Csoportjában.

Godslove duplája is kellett a sikerhez! (Kép: DO-archív)

A tabellán harmadik Mad Dogs Futsal ellen lépett pályára a Dunaújváros Futsal együttese az NB II Nyugati Csoportjában hétfőn este 20:50-től. Az érdi összecsapáson a házigazdák számítottak valamivel esélyesebbnek, ugyanakkor a mieink ezúttal szinte teljes csapattal tudtak nekivágni a mérkőzésnek, így Tóth Árpád együttese a bravúros pontszerzés reményében vágott neki a csatának.
Méghozzá remekül, ugyanis futsalosaink rendkívül összeszedetten, fegyelmezetten játszva igyekeztek megszűrni ellenfelük támadásait, ráadásul úgy, hogy többször odaértek a házigazdák kapujához. Bár sokáig egyik oldal sem tudott betalálni, a 15. percben a mieink törték meg gólcsendjüket Godslove révén, s hogy a vendéglátók kedve még rosszabb legyen, arról Kovács gondoskodott az első félidő vége előtt nem sokkal, így a szünetre már kétgólos fórral vonulhatott a Tóth-csapat (0-2).

A térfélcserét követően sem változott a játék képe, hiába próbálkozott bármivel a Mad Dogs, együttesünk állta a rohamokat, s ha el is jutott helyzetig a házigazda, mindig volt valaki, aki megakadályozta az ellenfelet a gólszerzésben. A túloldalon viszont ezúttal is negyed órát kellett várni az újabb gólra, s Godslove második találata lényegében eldöntötte a meccset, így hiába vette be Horváth az utolsó percben a mieink kapuját, a meccset végül futsalosaink nyerték 3-1-re, s újabb sikerükkel feljöttek a bajnoki tabella nyolcadik helyére.

Érthetően elégedett is volt a találkozót követően Tóth Árpád edző, aki érdeklődésünkre elárulta, hogy joggal szolgáltak rá a három pontra.
– Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, mert rendkívül jó mentalitással mentünk bele a meccsbe, végig az történt, amit mi szerettünk volna. Nagybetűs csapatként küzdöttünk az első pillanattól az utolsóig, s ez most nagyon szép három pontot ért.

Mad Dogs Futsal - Dunaújváros Futsal 1-3 (0-2)
Gólszerzők: Horváth, illetve: Godslove 2, Kovács

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Ivacs, Kovács, Csányi, Németh. Csere: Bán (kapus), Varga, Fekete, Dobrovitz, Szili, Perjési, Godslove, Paget, Tóth. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.