Mindenképpen nyerni akarnak

spigott - 2022. december 2. 11:00

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Kép: DO-archív

Véget ért a hosszú bajnoki szünet kézilabdázóink számára, s ma már újra NB I-es találkozón húznak szerelést játékosaink, akik a NEKA együttesét látják vendégül a Rácalmási Rendezvény és Sportcsarnokban ma délután öt órától. Akadémistáink hat találkozón vannak eddig túl a bajnokságban, s három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a tabella ötödik helyét foglalják el, ami jónak mondható, s a cél az, hogy ma újabb győzelemmel gazdagodjanak.

A balatonboglári alakulat számára nem alakult ilyen eredményesen a bajnokság első szakasza, ugyanis eddig lejátszott hat mérkőzéséből csak egyet nyert meg, míg öt alkalommal vereséget szenvedett, így a táblázat tizenkettedik helyéről várja a mieink elleni csatát. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy könnyű mérkőzés vár kézilabdázóinkra, mert biztosak lehetünk abban is, hogy a NEKA fiataljai is mindent el fognak követni azért, hogy meglepjék együttesünket, s ponttal, pontokkal térjenek haza.

Izgalmasnak ígérkező mérkőzés vár tehát azokra, akik kilátogatnak a rácalmási összecsapásra, ám mint azt Rapatyi Tamás vezetőedző elmondta, csak és kizárólag a két pont megszerzése lebeg a szemük előtt. – Próbáltuk nagyon eredményesen kihasználni a mögöttünk hagyott időszakot arra, hogy még előrébb tudjunk lépni a játékunkban, s bár az összecsapást Rácalmáson játsszuk, nekünk nagyon fontos a két pont megszerzése, ezért mindent el fogunk követni azért, hogy legyőzzük a NEKA együttesét.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

DSTV: kedvenc lett az R'Angels

2023. jan. 26.

A Dunaújváros Kedvence 2022 online szavazáson – talán még a csapatot is meglepve – magabiztos győzelmet aratott az R’Angels KCR amatőr jégkorongcsapata. A "sport" kategória nyerteseivel készült összeállításunk következik. Hangkép.

A Kisvárda vár a Kohászra

A Kisvárda vár a Kohászra

2023. jan. 26.

Sok utazás és egy nehéz ellenfél vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére az NB I-es pontvadászat újabb fordulójában.

A védekezés dicsérete

A védekezés dicsérete

2023. jan. 26.

A fővárosban gyűrte le a bajnoki címvédő UVSE-t a DFVE női vízilabda csapata a bajnokság kilencedik fordulójának rangadóján.

Elkészült a középszakasz menetrendje

Elkészült a középszakasz menetrendje

2023. jan. 25.

A Szeged ellen kezdi, majd a Dág ellen zárja az NB I Liga középszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata.

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

A címvédő otthonában folytatják a bajnokságot

2023. jan. 25.

Az UVSE együttese vár a DFVE női vízilabda csapatára az OB I-es pontvadászat ma esti fordulójában.

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

A harmadik harmad döntött a Fradi és a DAB csatájában

2023. jan. 25.

Kétszer húsz perc után még döntetlenre állt, ám végül háromgólos vereséget szenvedett a Dunaújvárosi Acélbikák csapata a Ferencváros otthonában az Erste Ligában.

Éremeső Ausztriában

Éremeső Ausztriában

2023. jan. 24.

Nemzetközi mezőnyben is bizonyítottak, s összesen hét éremmel zárták ausztriai versenyüket az Enying VSE ifjú birkózói.