Szép győzelem idegenben

spigott - 2023. január 9. 13:00

A mérkőzés nagyobbik részében vezetett, s végül megérdemelt, 5-2-es győzelemmel távozott Nagykanizsáról a Dunaújváros Futsal U20-as együttese.

Kép forrása: Dunaújváros Futsal

Nemcsak a Dunaújváros Futsal felnőtt csapatára várt feladat a mögöttünk hagyott napokban, hanem az egyesület U20-as együttesére is, mely idegenben, Nagykanizsán folytatta a korosztályos bajnokság regionális pontvadászatának küzdelmeit. A Nyugati csoportban második dunaújvárosi alakulat erősebben kezdett ellenfelénél a vasárnap délelőtt tíz órakor megrendezett találkozón, s Gubits 8. percben szerzett találatával a vezetést is sikerült megszereznie (0-1).

A folytatásban nagyon sokáig csak helyzetekig jutottak a felek, gólig nem, ám a szünet után hat perccel Faller révén egalizálni tudott a Nagykanizsa (1-1). A mieink szerencsére nem estek kétségbe, Váradi a második felvonás derekán újra fiataljainkat juttatta előnyhöz, majd Tóth 37. percben szerzett gólja után már-már eldőlni látszott a meccs (1-3). A hazaiak az utolsó percben visszajöttek ugyan egy találatra, ám a lefújás előtt még kettő (!) gólt szerzetek a mieink, akik Gráczer és Kozma találataival döntötték el végleg a mérkőzést, s végül 5-2-es győzelemmel vették át a vezetést a bajnoki tabellán.

Nagykanizsai FC - Dunaújváros Futsal 2-5 (0-1)
Gólszerzőink: Gubits,Váradi, Tóth, Gráczer, Kozma.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.