Továbbra is lendületben

spigott - 2023. február 4. 8:15

Hét gólt szerezve nyújtotta hétmeccsesre veretlenségi sorozatát a Dunaújváros Futsal csapata, mely ezúttal a Hidegkúti SC otthonából hozta el a bajnoki pontokat.

Kép: DO-archív

Az utolsó előtti Hidegkúti SC otthonában lépett pályára a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata az NB II Nyugati Csoportjában, pénteken este fél nyolctól. Tóth Árpád felsőházra hajtó gárdája esélyesként vágott neki a mérkőzésnek, s bár igyekezett gyorsan magához is ragadni a kezdeményezést, az első félidő derekáig nem tudta megszerezni a vezetést. A játékrész második felében viszont már az eredmény alakulásán is meglátszott a dunaújvárosi fölény, mert előbb Fekete, majd Ivacs vette be a hazai kaput sőt, a félidő utolsó perceiben Varga duplázott úgy, hogy közben Cseresnyés mindent megfogott, így a szünetre már 4-0-s vezetéssel vonulhattak futsalosaink.

A térfélcserét követően négy perc kellett ahhoz, hogy megtörje gólcsendjét a házigazda, ám Ivacs rögtön a középkezdés után válaszolt, majd miután Németh is betalált a 29. percben, gyakorlatilag is eldőlt a mérkőzés (1-6). A vendéglátók ugyan nem adták fel, s egy kisebb dunaújvárosi rövidzárlatot kihasználva feljöttek 3-6-ra, Varga harmadik gólja végleg lezárta a meccset, melyet végül magabiztosan, 7-3-ra nyertek futsalosaink, így már csak kettő pontra vannak a felsőházat jelentő hatodik helytől.

Érthetően elégedett is volt csapata teljesítményével Tóth Árpád edző, akit a mérkőzést követően kértünk arra, hogy értékelje a látottakat. – Rendben voltunk, magabiztos győzelmet arattunk. Mindig az úgymond "kötelező" meccsek a legnehezebbek, de egy ötperces kihagyáson kívül nem volt gond. Ezúttal a győzelem volt a legfontosabb, amit magabiztosan teljesítettünk is, gratulálok a srácoknak!

Hidegkúti SC - Dunaújváros Futsal 3-7 (0-4)
Gólszerzők: Rusvai, Kis, Kovács, ill: Varga 3, Ivacs 2, Fekete, Németh.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés - Kovács, Csányi, Szili, Németh. Csere: Bán (kapus), Ivacs, Szedmák, Fekete, Varga, Tóth, Paget, Beke. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.