Fali mosdókagylók a legújabb stílusokban

doszerk - 2023. március 13. 17:00

A tisztálkodás és az ahhoz kapcsolódó kellékek már több évszázadosak, de ellentétben például a ruházat divatirányzataival, ahol ciklikusságot figyelhetünk meg, a szaniterek formatervezése és minél korszerűbb működtetése érdekes módon még mindig fejlődik. (X)

Ebből eredően évről évre jelennek meg a különféle újítások és látványvilágban is különlegesen egyedi és ízléses kádakat, mosdókagylókat ismerhetünk meg.

Ha egy stílusos fali mosdóra vágyunk

Ennek a sokrétűségnek azonban megvannak a hátrányai is, hiszen rengeteg webáruház foglalkozik fürdőszobai kellékekkel, szaniterárukkal, szerelvényekkel és sokszor nagyon nehéz a kiigazodás, hogy megbízható cégre bukkanjunk, ahol még akár igény esetén tanácsot is kapunk.

A Fürdőszoba-Szaniter Shop fali mosdókagylói is igen széles körű termékkínálattal vannak jelen az áruházban és szembetűnő, hogy ez a szaniterelem is milyen átalakuláson ment keresztül, már akkor is, ha csak néhány év viszonylatában hasonlítjuk össze a termékeket.

Míg régebben a hagyományos mosdókagylók variációt találhattuk meg a műszaki áruházak kínálatában, addig mára már megjelentek az antik stílusú vagy rakodórésszel kiegészített darabok is. Vannak már elképesztő dizájnnal kialakított mosdók, ilyen a szappan formára emlékeztető változat.

Választhatunk a felhasználás célja szerint is

Döntésünket nagyban befolyásolja, hogy hova fogjuk beszerelni az adott mosdót. Ha egy kis alapterületű fürdőszobánk van, akkor nem valószínű, hogy kap a család egy dupla mosdókagylót. Kérdés az is, hogy a fürdőben milyen a bútor, egybe szeretnénk-e építeni a mosdót az alsó szekrénnyel, netán komplett, tükörrel és felső fürdőszoba szekrénnyel felszerelt falat részesítünk előnyben.

Ha csak egy kis toalettben lesz szükség a mosdóra, akkor léteznek már nagyon praktikus, kis helyigényű darabok, amelyek ráadásul még igen tetszetősek is. Formájukat tekintve, attól függően, hogy merre nyílik a wc-ajtó, tudjuk kiválasztani a típust, amely lehet akár sarokba illeszthető fali mosdó is. A csaptelepek iránya is változtatható, és tudjuk igazítani az ajtó irányához.

Ezek a mosdók annyira sokfélék, hogy bőven lehet a Fürdőszoba-Szaniter Shop kínálatából választani akkor is, ha nem otthonra, hanem munkahelyre, irodába, akár orvosi rendelőbe szeretnénk egy kiegészítő darabot.

Mindent egy helyen

Ha olyan problémánk merülne fel, hogy több mindent is be kell szereznünk, mert egy lakásfelújítás kellős közepén tartunk, és csak kapkodjuk a fejünket, hogy mit honnan vásároljunk, akkor is jó választásnak fog bizonyulni a Fürdőszoba-Szaniter Shop, ugyanis a szaniterek széles skáláját fedezhetjük fel ebben a webáruházban, és a beszereléshez szükséges kellékanyagok is megvásárolhatók.

Sose felejtsük azonban, hogy a fürdőszoba igen kényes terület és bármennyire is akad egy ügyes kezű ezermester a családban, a vizes szerelvények beüzemeléséhez mindenképpen hívjunk egy tapasztalt szakembert! Általa elkerülhetővé válnak olyan problémák, mint a vizesedés, a penészesedés vagy akár egy csőtörés.
 

A rovat további hírei: Mozaik

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

Könyvet szeretnél, de nem tudod, mit válassz? Segítünk!

2024. ápr. 24.

Sokan vannak, akik imádnak olvasni – ők azok, akik folyton folyvást gyarapítják könyvgyűjteményüket. Talán nekik nincs is szükségük tanácsra azzal kapcsolatban, mi legyen a következő mű, amit a kosárba raknak. (X)

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

A bázislakk fontossága körömápolási rutinunkban

2024. ápr. 23.

Mikor a hibátlan körömápolásról és manikűr eléréséről van szó, sokan csak a lakk színére, illetve a fényt és védelmet adó fedőlakkra helyezik a hangsúlyt. Nem érdemes azonban figyelmen kívül hagyni rutinunkban az alaplakk fontosságát sem, hiszen káros hatással lehet körmünk egészségére és megjelenésére is.  (X)

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

Milyen esetekben jöhetnek számításba az árnyékoló oldalfalak?

2024. ápr. 23.

A tavaszi-nyári időszakban különösen fontos, hogy védelmet biztosítsunk teraszunkon az erős napsugárzással szemben, ugyanis így a felmelegedés ellen is felvehetjük a harcot. (X)

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

Borongós, esős, szeszélyes áprilisi hetünk lesz

2024. ápr. 22.

A szikrázó napsülésnek egyelőre lőttek a DO időjárási szakértőjének friss prognózisa szerint – és a csúcsértékek is inkább március második felét idézik majd, mint április derekát. De legalább nem sülünk meg.

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

Hogyan növelhetjük az állóképességünket?

2024. ápr. 22.

A teljesítmény kérdése fontos olyankor, amikor rendszeresen sportolunk, szeretnénk látni az eredményeket, s persze egyre többet akarunk kihozni magunkból. (X)

DSTV: a gumicsere hetei

DSTV: a gumicsere hetei

2024. ápr. 22.

Amint a hőmérséklet tartósan 7 fok fölé emelkedik, itt a gumicsere szezonja, derül ki a DSTV összeállítása. E hetekben érdemes a téli abroncsokat nyári szettekre cserélni – minden további fontos részlet kiderül Matticza Krisztián műhelyében. Hangkép.

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

A svájci autópálya matrica beszerzésének menete

2024. ápr. 21.

Svájc úthálózata kifejezetten modernnek számít. Az ország minden nagyobb városa megközelíthető autópályán keresztül, csakúgy, mint a látnivalók többsége. (X)