A Csepel jelentette a végállomást

spigott - 2023. június 1. 12:30

Két győzelemmel és egy vereséggel, a nyolcadik helyen zárták a DKSE birkózói a fővárosban megrendezett diák korcsoportos szabadfogású bajnokságot.

Felső sor: Czeiner Péter (46kg), Hegedűs Alex (50kg), Kéri Dániel (+63kg), Utassy Lilla (63kg), Farkas Noel (42kg), Szloboda Lóránt (58kg), Kopasz Sámuel (54kg)
Alsó sor: Kiss Károly edző, Katona Kristóf (29kg), Bányai Levente (29kg), Telek Emma (38kg), Szabó Szilvia (32kg), Kovácsik Nimród (32kg), Szentesi Noel (42kg), Réger Hannibál (35kg), Telekné László Csilla (technikai vezető) - kép forrása: DKSE

Budapesten rendezték meg a birkózók országos diák szabadfogású bajnokságát a mögöttünk hagyott hétvégén, s a megméretésen a 2011-2013-ban született versenyzők bizonyíthatták felkészültségüket. A 28 egyesület versenyzőit felvonultató népes mezőnyben ott voltak a DKSE ifjú birkózói is, akiket Kiss Károly és Sipos Zsolt edzők készítettek fel a viadalra. A dunaújvárosiak mind a tizenegy súlycsoportban állítottak versenyzőt, s összesen tizennégyen vághattak neki küzdelmeknek, melyen a sorsolást követően a felső ágra, az erősebb ellenfelek közé kerültek.

Az első meccsen a Kecskemét volt az ellenfél, s a mieink szép sikerrel jutottak a legjobb tizenhat közé, ahol a Ferencváros várt rájuk, ám tusgyőzelmeiknek köszönhetően ebből a párosításból is a DKSE fiataljai jutottak tovább. A legjobb négy közé jutásért a Csepel várt a dunaújvárosi birkózókra, ám a fővárosiakkal szemben már jött össze a bravúr, így birkózóink végül a nyolcadik helyen zárták a verseny küzdelmeit.

A rovat további hírei: Sport

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

Négy dunaújvárosi az Eb-csapatban

2024. ápr. 26.

A felnőtteknél és a junioroknál is két-két dunaújvárosi tornásznak szoríthatunk a Riminiban sorra kerülő női Európa-bajnokságon.

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

Elmarad a futsalosok mai bajnokija

2024. ápr. 26.

Nem tudnak elutazni Rácalmásra a sereghajtó érdiek, így elmarad a Dunaújváros Futsal csapatának ma este hét órára tervezett bajnoki találkozója.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2024. ápr. 26.

A dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár otthonában folytatja a bajnokságot a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia felnőtt csapata pénteken este hat órától.

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.